Pieton acroşat de tramvai

Luni, pe strada Nufărului din Oradea, S.M., de 19 ani, din localitatea Vama, judeţul Suceava, în calitate de pieton, nu a respectat culoarea roşie a semaforului electric. Astfel, s-a angajat în traversarea liniilor de tramvai şi a fost acroşată de un tramvai care circula dinspre centru spre strada Nufărului, condus de orădeanca K.M., de 53 de ani. În urma accidentului rutier, victima, S.M., a suferit multiple leziuni pentru îngrijirea cărora a fost internată în spital. Cercetările în cauză continuă.

 

Viteză neadaptată

Pe D.N. 76, în afara localităţii bihorene Drăgăneşti, D.I.F., de 38 de ani, din Bunteşti, în timp ce conducea, luni, un  autoturism înmatriculat în Bihor, dinspre Sudrigiu înspre Beiuş, nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile de drum. Într-o curbă spre dreapta, cu vizibilitate redusă, semnalizată corespunzător, a pierdut controlul asupra direcţiei, autoturismul a pătruns pe contrasens şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile în partea stângă a direcţiei sale de deplasare. În urma accidentului rutier, conducătorul autoturismului a suferit leziuni uşoare.

 

Biciclist băut, accidentat grav

Luni, pe strada Principatele Unite din Oradea, T.F.L., de 20 de ani, din localitatea bihoreană Copăcel, în timp ce conducea un autoturism înmatriculat în Bihor, datorită neadaptării vitezei în zona marcajului pietonal, a acroşat un biciclist. În momentul acroşajului, victima, N.G., de 61 de ani, din Municipiul Oradea, se angajase în traversarea carosabilului, pe marcajul pietonal, pe bicicletă, din partea dreaptă a direcţiei de deplasare a autoturismului. În urma testării cu aparatul etilotest a biciclistului, s-a constatat că acesta prezenta o concentraţie alcoolică de 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat. În urma accidentului rutier, biciclistul a suferit multiple leziuni pentru îngrijirea cărora a fost internat în spital.