Coliziune frontală în intersecţie

Miercuri, la intersecţia străzii Bernard Shaw cu strada Transilvaniei din Oradea, un şofer de 38 de ani, în timp ce conducea un autoturism înmatriculat în Bihor, nu a acordat prioritate de trecere vehiculelor. Astfel, a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar de orădeanul S.M.D., de 39 de ani. În urma coliziunii, cel de-al doilea autoturism a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune frontală cu o altă maşină înmatriculată tot în Bihor. În urma accidentului rutier, S.M.D., conducătorul celui de-al doilea autoturism, a suferit multiple leziuni pentru îngrijirea cărora a fost internat în spital. De asemenea, O.I., de 52 de ani, din Hodoş, pasageră în cel de-al treilea autoturism, a suferit leziuni uşoare.

Moped acroşat

Pe D.N. 19/B, în afara localităţii bihorene Dolea, S.L., de 69 de ani, din Săldăbagiu de Barcău, în timp ce conducea, miercuri, un moped înregistrat fără a poseda permis de conducere, nu s-a asigurat la schimbarea direcţiei de deplasare. Astfel, a fost acroşat de un autoturism înmatriculat în Bihor,  condus de P.N., de 38 de ani, din comuna Abram, care se angajase în depăşirea neregulamentară a acestuia, pe marcajul longitudinal simplu continuu. În urma acroşajului, conducătorul mopedului a suferit leziuni uşoare, pentru îngrijirea cărora a fost transportat la spital.

Trei autoturisme implicate într-un acroşaj

Miercuri, pe Bulevardul Ştefan cel Mare din Municipiul Oradea, orădeanul F.M.Z., de 20 de ani, în timp ce conducea pe banda a doua un autoturism înmatriculat în Bihor, nu s-a asigurat la efectuarea manevrei de schimbare a benzii. Astfel, a acroşat un autoturism parcat pe B-dul Ştefan cel Mare, iar apoi a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus de orădeanca O.S.I., de 22 de ani, care efectua un viraj înspre dreapta, pe aleea care face legătura cu strada Milcovului. În urma accidentului rutier, conducătoarea celui de-al treilea autoturism a suferit leziuni uşoare, pentru îngrijirea cărora a fost transportată la spital.