Săcădat

Autoturism acroşat de un autotren

Miercuri în jurul orei 10.35, pe DN 1, în afara localităţii bihorene  Săcădat, T.I., de 39 de ani, din comuna Căianu, judeţul Cluj, în timp ce conducea un autotren cu semiremorcă înmatriculate în acelaşi judeţ, pe fondul  neatenţiei în conducere şi a nepăstrării distanţei corespunzătoare în timpul deplasării, a acroşat din spate un autoturism înmatriculat în Bihor, condus de G.Ş., de 69 de ani, din Aleşd, care a redus viteza pentru a vira spre dreapta pe un drum judeţean. În urma impactului autoturismul a fost proiectat în şanţul din partea dreapta a direcţiei sale de deplasare. În urma accidentului rutier, conducătorul autoturismului şi G.E., de 73 de ani, din Aleşd, pasageră în autoturism au suferit leziuni uşoare.

Oradea

Trei autoturisme acroşate

Tot miercuri, în jurul orei 20.04, la intersecţia străzii Seleuşului cu strada Alexandru Andriţoiu din municipiul Oradea, orădeanul J.M.V., de 26 de ani, în timp ce conducea un autoturism înmatriculat în Bihor, nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile de drum. Astfel, într-o curbă a pierdut controlul asupra direcţiei, iar autoturismul a acroşat trei autoturisme parcate pe partea dreaptă a carosabilului. În urma coliziunii, orădeanca H.O.B., de 21 de ani, pasageră în autoturism a suferit leziuni uşoare.

 

Valea lui Mihai

Coliziune frontală

În acceaşi zi pe DN 19, în localitatea bihoreană Valea lui Mihai, A.C.A., de 30 de ani, din Timişoara, jud.Timiş, în timp ce conducea o autoutilitară înmatriculată în acelaşi judeţ, în momentul în care a intenţionat să vireze spre stânga, pentru a evita acroşarea din spate a unui autobuz oprit, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune frontală cu un autoturism înmatriculat în judeţul Satu Mare, condus regulamentar din sens opus de sătmăreanul M.A.L., de 34 de ani. În urma accidentului rutier, M.A.L., conducătorul autoturismului a suferit leziuni uşoare.