Accidente grave

Spre sfârşitul săptămânii numărul de accidente grave a început să crească pe străzile din Bihor. Un biciclit a ajuns la spital în stare gravă, o femei de 27 de ani a fost lovită pe trecerea de pietoni iar un bihorean este cercetat penal pentru conducere sub influenţa alcoolului. Joi, 18 aprilie, în jurul orei 12.50, pe strada „Cele Trei Crişuri" din Oradea, orădeanul B.A.I., de 40 de ani, în timp ce conducea un autoturism înmatriculat în Judeţul Bihor, nu a păstrat o distanţă corespunzătoare în timpul deplasarii şi l-a acroşat pe G.G., de 60 de ani, din Sânmartin, care se deplasa în faţa sa, pe bicicletă, în aceeaşi direcţie. În urma acroşajului, biciclistul a suferit multiple leziuni pentru îngrijirea cărora a fost internat în spital.

Lovită pe trecere

Tot joi, în jurul orei 07.40, pe D.N. 19, în localitatea bihoreană Valea lui Mihai, T.J., de 27 de ani, din Biharia în timp ce conducea un autoturism înmatriculat în Bihor, nu a acordat prioritate de trecere pietonilor şi a acroşat-o pe B.H.K., de 18 ani, din Valea lui Mihai. În urma accidentului, victima a suferit multiple leziuni pentru îngrijirea cărora a fost internată în spital.

Dosar penal pentru conducere sub influenţa alcoolului

În mijlocul nopţii, în jurul orei 24.00, pe strada Podului din Oradea, P.B.A., de 25 de ani, din Popeşti, a fost depistat în timp ce conducea un autoturism, având o concentraţie alcoolică de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorului auto i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, iar în cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală.