Şi fără permis, şi cu maşina neînmatriculată

Sâmbătă, 27 octombrie, în jurul orei 01.20, în localitatea bihoreană Berechiu, a fost depistat orădeanul V.A., de 34 de ani, în timp ce conducea, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, un autoturism al cărui număr provizoriu de înmatriculare era expirat. În cauză au fost întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale, iar cercetările continuă.

De la crâşmă la volan

Doi orădeni, unul de 36 de ani şi celălalt de 40 de ani, sunt cercetaţi penal după ce au fost depistaţi de poliţiştii rutieri în timp ce conduceau beţi la volan. Ambii cetăţeni au fost surprinşi în trafic duminică. Primul, în jurul orei 08.30, în timp ce conducea un autoturism pe Calea Clujului, din Oradea, având o concentraţie alcoolică de 1,52 mg/l alcool pur în aerul expirat. Al doilea a fost depistat în jurul orei 19.22, în timp ce conducea un autoturism pe strada Ştefan cel Mare, din municipiul Oradea, având o concentraţie alcoolică de 1,13 mg/l alcool pur în aerul expirat.

 

Coliziuni în lanţ

Nici accidentele de circulaţie nu au lipsit. Duminică, în jurul orei 12.15, la intersecţia străzii Muntele Găina cu strada Dobrogei din municipiul Oradea, un orădean de 83 de ani, în timp ce conducea un autoturism înmatriculat în judeţul Bihor, nu a acordat prioritate de trecere la întâlnirea indicatorului rutier „Oprire". Acesta a intrat în coliziune cu un autoturism înamtriculat în Bihor, condus pe drumul prioritar de un alt orădean de 31 de ani. În urma impactului, primul autoturism a fost proiectat într-un alt autoturism înmatriculat în Bucureşti, care staţiona pe strada Muntele Găina. În urma accidentului rutier, conducătorul primului autoturism a suferit multiple leziuni pentru îngrijirea cărora a fost internat în spital. Tot duminică, în jurul orei 11.50, pe D.N. 76, în localitatea Hidişelu de Jos, un bihorean de 68 de ani, din Răbăgani, în timp ce conducea un autoturism înmatriculat în Bihor, nu a păstrat distanţa corespunzătoare în timpul deplasării şi a acroşat din spate un alt autoturism înmatriculat tot în Bihor, condus de un beiuşean de 25 de ani. În urma impactului, cel de-al doilea vehicul a fost proiectat într-un alt autoturism înmatriculat în Bihor, condus în aceeaşi direcţie de un orădean de 30 de ani. În urma accidentului, o beiuşeancă de 24 de ani, pasageră în cel de-al doilea autoturism, a suferit leziuni pentru îngrijirea cărora a fost transportată la spital. Cercetările în ambele cazuri continuă.