Cu alcool în sânge

Trei bihoreni sunt cercetaţi penal după ce au fost depistaţi de poliţiştii rutieri în timp ce conduceau având concentraţii alcoolice ridicate. Joi, 1 noiembrie, în jurul orei 19.51, pe D.N.79, a fost depistat un bihorean de 31 de ani, din Sânmartin, în timp ce conducea un autoturism având o concentraţie alcoolică de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat. Tot joi, în jurul orei 23.08, pe strada Podului din Oradea a fost depistat un orădean de 31 de ani, în timp ce conducea un autoturism, având o concentraţie alcoolică de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat. Vineri, 2 noiembrie, în jurul orei 01.10, pe strada Ady Endre din Oradea a fost depistat un orădean de 33 de ani, în timp ce conducea un autoturism, având o concentraţie alcoolică de 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorilor auto le-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei şi în fiecare dintre cazuri au fost întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale.

 

La volan, fără permis

Tot vineri, în jurul orei 01.10, pe strada Piaţa Independenţei din Oradea a fost depistat B.D.I., de 24 de ani, din Salonta, în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală.

 

A ajuns la spital din prostia altora

Joi, în jurul orei 12.50, la intersecţia străzii Ştefan Zweig cu strada Piaţa Ţăranilor din Oradea, un orădean de 62 de ani, în timp ce conducea un autoturism înmatriculat în Municipiul Bucureşti, nu a respectat semnificaţia indicatorului rutier "Cedează trecerea", nu a acordat prioritate de trecere vehiculelor şi a intrat în coliziune cu o motocicletă înmatriculată în judeţul Bihor, condusă pe drumul prioritar de un alt orădean de 20 de ani. În urma accidentului rutier, motocilistul a suferit multiple leziuni pentru îngrijirea cărora a fost internet în spital.