A pierdut controlul direcţiei

Joi, între localităţile bihorene Buduslău şi Otomani, un bărbat de 44 de ani, din municipiul Marghita, în timp ce conducea un autoturism înmatriculat în Bihor, nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile de drum - carosabil acoperit cu polei. Astfel, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, iar vehiculul a derapat, a părăsit carosabilul şi s-a oprit în şanţul de pe partea stângă a direcţiei sale de deplasare. În urma evenimentului rutier, T.E., de 48 de ani, din municipiul Marghita, pasageră în autoturism, a suferit leziuni uşoare, fiind transportată la spital pentru investigaţii de specialitate. Cercetările în cauză continuă.

Pensionară acroşată

Pe strada Dunării din municipiul Oradea, M.I., de 35 de ani, în timp ce conducea un autoturism înmatriculat în Bihor, nu s-a asigurat corespunzător în timp ce efectua o manevră cu spatele. A acroşat-o pe B.M., de 86 ani din municipiul Oradea, care se angajase în traversarea părţii carosabile prin loc nemarcat. În urma accidentului rutier, octogenara a suferit leziuni pentru îngrijirea cărora a fost transportată la spital.

Răsturnat în şanţ

Un tânăr de 29 de ani din comuna Batăr, în timp ce conducea joi, o autospecială pe strada Ogorului din municipiul Oradea, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare. Autospeciala a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat în şanţul situat pe partea dreaptă a direcţiei sale de deplasare. În urma evenimentului rutier, conducătorul autospecialei a suferit diverse leziuni. Cercetările în cauză continuă.