A ajuns cu autoturismul în şanţ
Pe D.N. 19, între localităţile bihorene Ciuleşti şi Spinuş, F.M., de 34 de ani, din comuna Sârbi, în timp ce conducea, marţi, un autoturism înmatriculat în judeţul Bihor, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare. Astfel, vehiculul a părăsit partea carosabilă şi s-a oprit în şanţul situat pe partea stângă a direcţiei sale de deplasare. În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilo-test, s-a stabilit că acesta prezenta o concentraţie alcoolică de 1,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorului auto i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal, iar cercetările continuă.

A refuzat recoltarea de probe
Miercuri, 16 februarie a.c., pe drumul judeţean 191B, în localitatea bihoreană Voivozi, a fost depistat S.P., de 30 de ani, din comuna Popeşti, judeţul Bihor, în timp ce conducea un autoturism, având o concentraţie alcoolică de 1,18 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorul autoturismului a refuzat recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal, iar cercetările continuă.

Accident în Sânmartin
Marţi, în afara localităţii Sânmartin, localnica V.M., de 33 de ani, în timp ce conducea un autoturism înmatriculat în Bihor, în timpul ce efectua o manevră de depăşire, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune frontală cu un alt autoturism, condus din sens opus de V.I., de 34 de ani, din localitatea Biharia. În urma accidentului rutier, conducătorii celor două autoturisme au suferit leziuni uşoare, fiind transportaţi la spital pentru investigaţii de specialitate. Cercetările continuă.