Nu s-a asigurat

Vineri, 15 octombrie, în jurul orei 14.30, pe strada Călăraşilor din Oradea, O.C.A., de 34 de ani, din localitatea Germani, în timp ce conducea un autoturism înmatriculat în Bihor, pe fondul neasigurării la punerea în mişcare de pe loc, a fost acroşat de un alt autoturism. În urma coliziunii, primul autoturism a fost proiectat lateral într-o altă maşină care era parcată în faţa unui imobil.  În urma accidentului rutier, C.C.I., de 21 ani, din Oradea, pasager în cel de-al doilea autoturism, a suferit diverse leziuni. Cercetările în cauză continuă.

 

 

Căruţă acroşată

Duminică, în jurul orei 20.00, pe D.N. 19/C, în afara localităţii Valea lui Mihai, P.M.F., de 45 de ani, din Valea lui Mihai, în timp ce conducea un autoturism înmatriculat în Bucureşti, nu a observat la timp o căruţă neiluminată şi fără elemente reflectorizante, înregistrată în localitatea Valea lui Mihai, care circula în acelaşi sens, condusă de O.J., de 82 de ani, din aceeaşi localitate, acroşând-o. În urma accidentului rutier, conducătorul căruţei a suferit leziuni pentru îngrijirea cărora a fost transportat la spital.

 

 

Depăşire interzisă

Pe DN1, în afara localităţii Lugaşu de Jos, M.I., de 34 de ani, din Oradea, în timp ce conducea, duminică, un autoturism înmatriculat în Elveţia, din direcţia Cluj înspre Oradea, la efectuarea unei manevre de depăşire în zona de acţiune a indicatorului cu semnificaţia „Depăşirea interzisă", a trecut peste axul longitudinal al liniei continue. Astfel, a intrat în coliziune cu un autoturism înmatriculat în Cluj, condus regulamentar din sens opus. În urma impactului, primului autoturism i s-a desprins roata stânga faţă, aceasta fiind proiectată în parbrizul unui autoturism înmatriculat în Italia, condus pe direcţia Cluj - Oradea. În urma accidentului rutier, conducătorul celui de-al doilea autoturism, a suferit leziuni uşoare.