Depistat în trafic după ce a consumat alcool

Miercuri după-amiază în jurul orei 15.30, pe Bulevardul Dacia din municipiul Oradea, a fost depistat un bărbat de 62 de ani în timp ce conducea o autoutilitară, având o concentraţie alcoolică de 1.35mg/l alcool pur în aerul expirat. Acestuia i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.


La volan, sub influenta alcoolului

Pe strada Marton Aron, din Valea lui Mihai, a fost depistat un barbat de 55 de ani, din municipiul Bistrita, în timp ce conducea un autoturism având o concentratie alcoolica de 0,43mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauza au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, iar cercetarile continua.


Conducea un autoturism cu numarul de înmatriculare expirat

Pe drumul judetean 792/A, în localitatea Husasau de Tinca, a fost depistat un oradean de 25 de ani, în timp ce conducea un autoturism, al carui numar de înmatriculare provizoriu avea perioada de valabilitate expirata din data de 24 august. În urma verificarilor efectuate de politisti s-a constatat ca soferul avea suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice din luna martie. Barbatului i s-au întocmit acte premergatoare începerii urmaririi penale



Autoaccidentare fatala pentru un biciclist

Un bihorean de 55 de ani, din localitatea Dernisoara, a decedat miercuri la prânz în timp ce se deplasa cu bicicleta. Pe fondul neadaptarii vitezei la conditiile de drum, într-o curba deosebit de periculoasa la stânga si drum în panta, a pierdut controlul asupra directiei de deplasare. Astfel, s-a lovit de un gard din beton ce împrejmuia imobilul din apropiere. În urma autoaccidentarii, biciclistul a suferit leziuni care i-au provocat decesul.