A ajuns în şanţ

Pe DN76, în afara localităţii Tăşad, un bărbat de 58 ani, din Drăgeşti, în timp ce conducea, sâmbătă, un autoturism înmatriculat în judeţul Bihor, nu a adaptat viteza într-o curbă. Astfel, a intrat în şanţul din partea dreaptă a direcţiei de mers. În urma accidentului rutier, conducătorul auto şi o pasageră în autoturism au suferit leziuni uşoare, iar o altă femeie, pasageră şi ea în acelaşi autoturism, a suferit multiple leziuni pentru îngrijirea cărora a fost internată în spital.


Final tragic

Sâmbătă, DC-176, în afara localităţii Birtin, B.P.I., de 43 ani, din Vadu Crişului, în timp ce conducea un tractor care tracta o căruţă cu lemne de foc, la coborârea unei pante, din cauza denivelării drumului a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, răsturnându-se. În urma accidentului rutier, conducătorul tractorului a suferit leziuni care i-au provocat decesul. Cercetările continuă.


Accident în Abram

În localitatea bihoreană Abram, sâmbătă, un şofer din Marghita, în timp ce conducea un autoturism înmatriculat în Bihor, la efectuarea unei manevre de depăşire a unui autovehicul, în momentul revenirii pe sensul său de deplasare, a pierdut controlul asupra direcţiei. Astfel, a acroşat două persoane care se aflau pe marginea drumului în afara părţii carosabile şi a intrat în coliziune cu un autoturism care era parcat pe marginea drumului. Două persoane, pasagere în autoturism, au fost rănite.