Acroşaj pe contrasens

Marţi, pe DN 1, în afara localităţii Corniţel, un bărbat de 45 de ani, din localitatea Măgura, judeţul Timiş, în timp ce conducea pe direcţia Cluj-Napoca - Oradea un autoturism înmatriculat în acelaşi judeţ, nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile de drum. Într-o curbă la dreapta a pierdut controlul asupra direcţiei, iar autoturismul a pătruns pe contrasens şi a acroşat o semiremorcă tractată de un autotren înmatriculat în judeţul Bacău. În urma accidentului rutier conducătorul primului autoturism a suferit leziuni uşoare.


Coliziune în Oradea

La intersecţia C. Clujului cu str. Alexandru Donici, din Oradea, marţi, un bihorean de 38 de ani, din Tinca, în timp ce conducea un autoturism înmatriculat în judeţul Bihor, nu a păstrat o distanţă corespunzătoare în timpul deplasării faţă de autoturismul care circula în faţa sa. Astfel, a tamponat din spate un autoturism înmatriculat în judeţul Bihor, condus de B.M.L., de 30 de ani, din municipiul Oradea. În urma accidentului rutier, B.M.L. a suferit leziuni uşoare.


Nu a adaptat viteza

Poliţiştii din localitatea Popeşti au fost sesizaţi, marţi, în urma unui apel primit de I.P.J. Bihor prin 112 că, în localitatea bihoreană Cuzap, o persoană a căzut cu mopedul şi s-a accidentat. În urma cercetărilor efectuate la faţa locului de poliţiştii din Popeşti, s-a constatat că un bărbat de 43 de ani, din Cuzap, în timp ce conducea un moped pe drumul comunal 146, în localitatea Cuzap, nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile de drum - carosabil acoperit cu pietriş. Vehiculul a derapat, iar conducătorul său a căzut pe carosabil şi a suferit leziuni pentru îngrijirea cărora a fost transportat la spital.