Nu au acordat prioritate
Joi, pe strada Anatole France din Oradea, un şofer de 24 de ani, din comuna Ţeţchea, în timp ce conducea un autoturism înmatriculat în judeţul Bihor nu a respectat semnificaţia indicatorului "Oprire" şi nu a acordat prioritate de trecere. Astfel, a intrat în coliziune cu un autoturism înmatriculat în judeţul Bihor, condus regulamentar pe drumul prioritar. În urma accidentului rutier, conducătorul autoturismului ce circula pe drumul cu prioritate a suferit leziuni uşoare.
Tot joi, pe strada Leonardo Da Vinci din Oradea, o tânără de 21 de ani, în timp ce conducea un autoturism nu a respectat semnificaţia indicatorului "Cedează trecerea" şi a pătruns în intersecţie. A intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar pe drumul prioritar. În urma accidentului rutier, o pasageră în autoturismul ce circula pe drumul cu prioritate a suferit leziuni uşoare, fiind internată în spital.

Accident pe DN76
La intersecţia drumului naţional 76, km 115, cu drumul comunal 223, un bucureştean de 42 de ani, în timp ce conducea un autoturism înmatriculat în Bucureşti, s-a angajat într-o depăşire, încălcând astfel marcajul longitudinal continuu. A intrat în coliziune cu un autoturism înmatriculat în judeţul Bihor, al cărui şofer nu s-a asigurat la efectuarea unui viraj la stânga pentru a intra pe drumul comunal 223. În urma accidentului rutier, două femei au suferit leziuni uşoare, fiind internate în spital.