Cu autoturismul în şanţ

Pe drumul judeţean 795, în afara localităţii bihorene Tulca, un localnic de 51 de ani, în timp ce conducea, joi, un autoturism înmatriculat în judeţul Bihor, a pierdut controlul asupra direcţiei, iar autoturismul a pătruns în şanţul din partea dreaptă a direcţiei sale de deplasare. Conducătorului auto, suspectat de poliţişti că ar fi condus sub influenţa alcoolului, i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În urma evenimentului rutier, şoferul nu a suferit niciun fel de leziuni.


La volan, fără permis

Joi, în localitatea bihoreană Şimian a fost depistat în trafic un localnic de 27 de ani, în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere. Tot joi, a fost depistat în trafic un orădean de 26 de ani, în timp ce conducea un autoturism, tot fără a poseda permis de conducere. În ambele cazuri s-a întocmit dosar de cercetare penală.


A intrat în copac

Pe DN 797, în localitatea Girişu de Criş, o femeie de 35 de ani, din Toboliu, în timp ce conducea un autoturism înmatriculat în judeţul Bihor, nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile de drum - carosabil acoperit cu zăpadă. A pierdut controlul asupra direcţiei, iar autoturismul a intrat în coliziune cu un copac de pe partea stângă a direcţiei sale de deplasare. În urma accidentului rutier, atât conducătoarea autoturismului, cât şi pasagera sa, în vârstă de 27 de ani, din Toboliu, au suferit leziuni uşoare.