Pietoni acroşaţi

Pe strada Ovidiu Densusianu, din Oradea, un bărbat de 65 de ani s-a angajat, marţi, în traversarea străzii prin loc nemarcat şi fără să se asigure, pe lângă o bicicletă. Astfel, a fost acroşat de un autoturism condus de un tânăr de 25 de ani. În urma acroşajului, victima a suferit leziuni uşoare. Tot marţi, în Săcueni, un orădean de 46 de ani, în timp ce conducea un autoturism, a acroşat un pieton. Victima se angajase în  traversarea străzii regulamentar pe trecerea de pietoni.

 

 

Fără permis şi sub influenţa alcoolului

Marţi, un bărbat de 44 de ani, din municipiul Oradea, a fost depistat în trafic pe raza localităţii Salonta în timp ce conducea o autoutilitară, fără să posede permis de conducere. În noaptea de marţi spre miercuri, pe raza localităţii Suplacu de Barcău, un alt tânăr, în vârstă de 22 de ani, din aceeaşi localitate, a fost depistat în trafic în timp ce conducea un autoturism având o concentraţie alcoolică de 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat. În ambele cazuri s-au întocmit dosare de cercetare penală.

 

A fugit de la locul faptei

Poliţiştii bihoreni au fost sesizaţi în noaptea de marţi spre miercuri că, pe raza localităţii Gurani, a avut loc o tamponare cu părăsirea locului faptei. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au identificat un orădean în vârstă de 38 de ani ca fiind cel care a produs tamponarea. Din primele cercetări reiese că acesta, în timp ce conducea o autoutilitară având o concentraţie alcoolică de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat, a acroşat un autoturism. Cercetările continuă.