Obosit la volan
Luni dimineaţă, pe DN 1, un sucevean, în vârstă de 43 de ani, în timp ce conducea un microbuz, din cauza oboselii, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a intrat într-un cap de pod, din beton, situat pe partea dreaptă a direcţiei sale de mers. În urma accidentului, o femeie de 39 de ani, din localitatea Anina, pasageră în microbuz, a suferit leziuni uşoare. În cauză se efectuează cercetări.

Biciclist accidentat
Un orădean de 53 de ani, aflat la volanul unei autoutilitare, a acroşat, luni, un biciclist. Victima, din localitatea Telechiu, în momentul acroşajului a intrat cu bicicleta în drumul principal, de pe un drum secundar, fără să se asigure.
În urma accidentului, biciclistul a suferit leziuni fiind necesară internarea în spital.

Depăşire neregulamentară
Şoferul unui autoturism înmatriculat în Italia, care cirula, luni, pe DN 76, s-a angajat într-o depăşire neregulamentară. Astfel, a intrat în coliziune pe contrasens cu un alt autoturism, condus de un beiuşean. În urma accidentului rutier, o femeie de 31 de ani, din localitatea Cristian, judeţul Braşov, pasageră în autoturismul înmatriculat în Italia, a suferit leziuni uşoare.