Coliziune pe contrasens
Între localităţile Câmpani şi Lunca s-a produs, vineri, un accident rutier, după ce un tânăr de 27 de ani, din localitatea Arieşeni, s-a angajat în depăşirea unui autoturism care circula în aceeaşi direcţie de mers cu acesta. A pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu o maşină condusă din sens opus. În urma accidentului rutier au suferit leziuni uşoare conducătorul autoturismului care a produs accidentul şi o pasageră. Niciunul nu purta centura de siguranţă.
Cercetările continuă.

Răsturnat pe câmp
Pe DN 76, în afara localităţii Hidişelu de Sus, un orădean de 36 de ani, aflat, sâmbătă noaptea, la volanul unui autoturism, pe fondul neadaptării vitezei de deplasare într-o curbă la stânga, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers a autoturismului. A părăsit partea carosabilă, răsturnându-se pe câmp.
În urma incidentului, conducătorul auto şi alte două pasagere au suferit leziuni uşoare.

Acroşat de tren
Sâmbătă seara, în comuna Batăr, un şofer de 33 de ani, din localitatea Apateu, judeţul Arad, în timp ce conducea un autoturism, la o trecere la nivel cu calea ferată nu s-a oprit şi nu s-a asigurat, fiind surprins de un tren de marfă, ce circula pe ruta Sudrigiu - Oradea. În urma impactului circulaţia rutieră şi feroviară nu a fost oprită. O pasageră în vârstă de 17 ani a suferit leziuni, fiind internată în spital.