Acroşat de tramvai
Marţi, în jurul orei 11.00, pe Bulevardul Decebal din municipiul Oradea, un bărbat de 41 de ani, în timp ce conducea un tramvai, a accidentat un pieton.
În momentul producerii accidentului, victima, un pensionar de 73 de ani, din Oradea, se angajase în traversarea străzii prin loc nepermis şi fără să se asigure.

Nu a acordat prioritate
La intersecţia străzilor Ogorului cu Apateului din Oradea, şoferul unui autoturism înmatriculat în Bihor care tracta cu o coardă elastică omologată o altă maşină, a efectuat un viraj la stânga, fără a acorda prioritate de trecere unei autoutilitare conduse din sens opus. Autoturismul tractat a intrat în coliziune cu autoutilitara. O femeie de 29 de ani, pasageră în autoturismul tractat, a suferit diverse leziuni.

Impact pe contrasens
Pe DN 76, pe raza municipiului Beiuş, un tânăr de 23 de ani, din comuna Finiş, în timp ce conducea un autoturism înmatriculat în Spania, s-a angajat în depăşirea unui autovehicul, în momentul în care din sens opus circula regulamentar o altă maşină, cu care a intrat în coliziune. În urma accidentului rutier, o pasageră în cel de-al doilea autoturism a suferit leziuni uşoare.