Coliziune cu un stâlp
Duminică, în localitatea Sânnicolau de Beiuş, un timişorean de 26 de ani, în timp ce conducea un autoturism înmatriculat în judeţul Timiş, nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile de drum. Într-o curbă la stânga, pe un carosabil acoperit cu macadam, a pierdut controlul asupra direcţiei şi a intrat în coliziune cu un stâlp electric din beton, situat pe partea stângă a direcţiei sale de mers. În urma impactului, conducătorul auto a suferit leziuni uşoare, pentru îngrijirea cărora a fost transportat la spital.

Fără permis
În afara localităţii bihorene Ateaş, duminică, un adolescent de 17 ani, din Cefa, în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere, pe un drum acoperit cu macadam, a pierdut controlul asupra direcţiei. Astfel, autoturismul s-a răsturnat în şanţul din partea stângă a direcţiei sale de mers.
În urma accidentului rutier, doi pasageri au suferit diverse leziuni.

Biciclist acroşat de o autoutilitară
Vineri, pe DN 19, în localitatea bihoreană Săcueni, un bărbat de 43 de ani, din Lunca, în timp ce conducea o autoutilitară înmatriculată în judeţul Bihor pe direcţia Oradea - Satu Mare, a acroşat un biciclist. În momentul acroşajului, victima, care circula în acelaşi sens pe o bicicletă, s-a dezechilibrat şi a virat stânga. În urma accidentului rutier a rezultat rănirea biciclistului.

A intrat într-un copac
Pe drumul judeţean 763, în afara localităţii bihorene Pietroasa, un cetăţean maghiar aflat la volanul un autoturism înmatriculat în Ungaria, nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile de drum. A pierdut controlul asupra direcţiei şi a intrat în coliziune cu un copac, iar apoi s-a răsturnat. Două persoane au fost rănite uşor în urma impactului.