Coliziune pe DN76
Pe DN 76, în afara localităţii bihorene Pocola, un beiuşean în vârstă de 49 de ani, în timp ce conducea un autoturism, înmatriculat în judeţul Timiş, în direcţia Pocola - Beiuş, într-un sector de curbe, în momentul în care a pătruns într-o curbă la dreapta, cu vizibilitate redusă, a trecut pe contrasens. A intrat în coliziune cu un alt autoturism condus regulamentar din sens opus. În urma accidentului rutier, conducătorul primului autoturism şi un pasager au suferit leziuni uşoare, pentru îngrijirea cărora au fost internaţi în spital.

Nu a acordat prioritate
Luni, în localitatea Băile Felix, un şofer în vârstă de 29 de ani, intenţionând să pătrundă pe drumul naţional de pe o proprietate alăturată, nu a acordat prioritate de trecere. Maşina a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus de o orădeancă. În urma accidentului rutier atât conducătoarea celui de-al doilea autoturism, cât şi o minoră de 13 ani, pasageră în primul autoturism, au suferit leziuni uşoare.

Cu autoturismul în şanţ
Pe drumul judeţean 191F, în afara municipiului Marghita, un bihorean care conducea un autoturism înmatriculat în Bihor, nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile de drum. Într-o curbă la stânga a pierdut controlul asupra direcţiei, iar autoturismul a părăsit partea carosabilă, intrând în şanţul din partea dreaptă. Un pasager a suferit leziuni uşoare. Cercetările continuă.