Cercetat penal după ce a fost depistat conducând fără permis

Duminică după-amiaza, pe D.N.19, între localităţile Chiribiş şi Chiraleu, a fost depistat în trafic un tânăr de 25 ani, din comuna Chişlaz, în timp ce conducea un autoturism neînmatriculat şi fără a poseda permis de conducere auto. Acestuia oamenii legii i-au întocmit dosar de cercetare penală.

Neacordare de prioritate

În ultima zi a săptămânii trecute, în municipiul Oradea, la intersecţia străzii Nufărului cu strada Ciheiului, un bărbat de 61 de ani, din municipiul Beiuş, în timp ce conducea un autoturism cu numere de înmatriculare temporare, nu a acordat prioritate de trecere în momentul efectuării unui viraj la stânga. Astfel, a acroşat un autoturism înmatriculat în judeţul Bihor, condus regulamentar de o orădeancă în vârstă de 40 ani. În urma accidentului rutier, conducătoarea celui de-al doilea autoturism şi pasagerul său, de 16 ani, au suferit leziuni uşoare.

Tractor răsturnat în şanţ

Poliţiştii din Vadu Crişului au fost sesizaţi, vineri, prin apel la numărul unic de urgenţă 112, că în localitatea Birtin s-a produs un eveniment rutier. Aceştia s-au deplasat la faţa locului, pentru cercetări în urma cărora au stabilit că un bărbat în vârstă de 50 ani, din localitatea Tomnatic, în timp ce conducea un tractor cu semiremorcă pe drumul comunal ce duce spre respectiva localitate, s-a răsturnat pe partea stângă a drumului, într-o vâlcea. În urma incidentului rutier, o tânără de 18 ani, pasageră în tractor, a suferit leziuni pentru îngrijirea cărora a fost internată în spital.