Prinşi la volan, fără permis
În cadrul acţiunilor desfăşurate joi de poliţiştii Serviciului Rutier pe şoselele din judeţ, doi bihoreni au fost prinşi la volan fără să deţină permis de conducere. Primul dintre ei, un tânăr de 17 ani din comuna Tarcea, a fost depistat pe strada Băncii din Valea lui Mihai. Totodată, pe raza localităţii Valea lui Mihai a fost depistat un localnic de 29 de ani, tot în timp ce conducea un autoturism, tot fără a poseda permis de conducere. S-au întocmit acte premergătoare începerii urmăririi penale, iar cercetările continuă în ambele cazuri.

Coliziune pe contrasens
Pe DN 1, în afara localităţii Oşorhei, un bărbat în vârstă de 40 de ani, din Oradea, în timp ce conducea înspre Aleşd un autoturism înmatriculat în judeţul Bihor, în momentul în care coloana de autoturisme care circula în faţa sa a redus viteza, pentru a evita impactul cu autoturismul din faţa sa, a frânat şi a virat spre stânga, pătrunzând pe contrasens. Astfel, a intrat în coliziune cu un autoturism înmatriculat în judeţul Bihor, condus regulamentar din sens opus. În urma accidentului rutier, şoferul neatent a suferit leziuni uşoare.

Minor acroşat uşor
Joi, pe raza localităţii bihorene Batăr, un şofer aflat la volanul unui tractor care avea ataşată o semănătoare, a acroşat uşor cu semănătoarea un minor localnic de 8 ani. În momentul acroşajului, copilul nesupravegheat se deplasa pe marginea părţii carosabile. În urma evenimentului rutier, victima a suferit leziuni uşoare, pentru îngrijirea cărora nu s-a impus internarea în spital.