Acroşat cu oglinda
Duminică, între localităţile Batăr şi Batărul Nou, I.C.D., de 22 de ani, din Tinca, în timp ce conducea un autoturism înmatriculat în municipiul Bucureşti, s-a angajat în depăşirea unui autoturism condus regulamentar, moment în care a acroşat cu oglinda retrovizoare stângă un pieton. În momentul acroşajului, victima, F.F., de 55 de ani, din Batăr, se deplasa pe carosabil, pe partea dreaptă a direcţiei de mers. Victima a refuzat internarea în spital.

Explozie la anvelopă
Sâmbătă, pe DN 1, în localitatea Tinăud, K.S., de 53 de ani, cetăţean polonez, în timp ce conducea un autotractor cu semiremorcă, a pierdut controlul asupra direcţiei din cauza unei explozii la anvelopa stângă faţă. Autotrenul a trecut pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un imobil din localitate, rupând, totodată, un stâlp electric din beton. Nu s-au înregistrat victime.

Accidentat mortal
Pe DN 1, în afara localităţii Săcădat, G.M., de 54 de ani, din comuna bihoreană Vadu Crişului, în timp ce conducea un autoturism înmatriculat în judeţul Bihor pe direcţia Aleşd - Oradea, a accidentat mortal un pieton. În momentul producerii accidentului rutier, victima, J.M., de 67 de ani, din localitatea Ciucea, judeţul Cluj, se angajase în traversarea D.N.1 prin loc nepermis şi fără să se asigure. Cercetările continuă.