Alte sute de amenzi pe şosele
Miercuri, poliţiştii Serviciului Rutier au continuat acţiunile pe şoselele bihorene. Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 329 de sancţiuni contravenţionale, reţinute în vederea suspendării 15 permise de conducere, constatate 13 infracţiuni şi 33 de tamponări. De asemenea, radarele fixe montate pe tronsonul DN1 din judeţul Bihor (Borş - Piatra Craiului) au surprins 347 de cazuri în care au fost depăşite limitele legale de viteză, iar cele de pe DN 76 - Sânmartin, alte 71 de cazuri. Valoarea sancţiunilor aplicate de poliţiştii rutieri miercuri, 14 ianuarie, este de 49.380 lei.

Şoferi băuţi sau fără permis
Orădeanul F.N.C., de 50 de ani, a fost depistat, miercuri, pe strada Dimitrie Cantemir, din Oradea, în timp ce conducea un autoturism, având o concentraţie alcoolică de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, bărbatul a refuzat recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Tot miercuri, poliţiştii din Olcea l-au depistat pe raza localităţii pe localnicul C.S., de 34 de ani, în timp ce conducea un autoturism înmatriculat în judeţul Bihor, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Cercetările continuă în ambele cazuri.

Pieton accidentat grav
Pe B-dul Decebal, din Oradea, B.F.C., de 28 de ani, din localitate, în timp ce conducea, miercuri seara, un autoturism înmatriculat în judeţul Bihor, a accidentat un pieton. În momentul producerii accidentului, victima, K.J., de 66 de ani, din Oradea, se angajase în traversarea străzii prin loc nemarcat şi fără să se asigure. În urma impactului, pietonul a suferit multiple leziuni pentru îngrijirea cărora a fost internat în spital.