Nu s-a asigurat
Duminică seara, un tânăr de 20 de ani, din Republica Moldova, în timp ce conducea un autoturism pe Şoseaua Borşului înspre Oradea, pe banda întâi, nu s-a asigurat la schimbarea benzii de circulaţie. Astfel, autoturismul condus de aceasta a fost acroşat de un autoturism înmatriculat în judeţul Bihor, condus în aceeaşi direcţie, pe banda a doua. În urma accidentului rutier, o femeie de 34 de ani, din Sântion, pasageră în cel de-al doilea autoturism, a suferit leziuni uşoare.

Victima a plecat de la locul accidentului
Vineri, un orădean de 28 de ani s-a prezentat la sediul Serviciului Rutier din cadrul I.P.J. Bihor şi a declarat că a fost implicat într-un accident rutier, în timp ce conducea un autoturism înmatriculat în judeţul Bihor, pe strada Louis Pasteur din municipiul Oradea. Potrivit declaraţiilor sale, victima a plecat de la locul faptei. La scurt timp, poliţiştii rutieri au fost sesizaţi că la un spital din Oradea s-a prezentat victima accidentului, respectiv M.S.G., de 30 de ani, din Girişu de Criş. În urma primelor investigaţii efectuate de poliţiştii rutieri şi din declaraţiile martorilor rezultă că victima, în calitate de pieton, s-ar fi angajat în traversarea străzii pe marcajul pietonal, dar la culoarea roşie a semaforului electric a fost acroşată şi accidentată uşor. Cercetările în cauză sunt continuate de poliţiştii Serviciului Rutier din cadrul I.P.J. Bihor pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Accident grav la Pocola
Sâmbătă, pe DN 76, în afara localităţii Pocola, H.I.C., de 35 de ani, din comuna Batăr, în timp ce conducea o autoutilitară cu semiremorcă înmatriculată în judeţul Bihor, într-o curbă uşoară la stânga, a trecut peste marcajul care desparte cele două sensuri şi a acroşat un autoturism înmatriculat în judeţul Bihor. În urma accidentului rutier, ambii conducători auto au suferit multiple leziuni, pentru îngrijirea cărora au fost internaţi în spital. Cercetările în cauză continuă.