Suspect reţinut în arest
Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei municipiului Oradea l-au depistat şi reţinut pe un orădean de 33 de ani, suspectat de comiterea infracţiunii de furt calificat. Acesta este bănuit că, în 12 iunie, ar fi pătruns în curtea unei societăţi comerciale din Oradea de unde a sustras, dintr-o hală, 200 m liniari de conductori electrici din cupru şi componentele unui tablou electric, provocând un prejudiciu de 8.400 lei. Suspectul a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea cu propunere de arestare preventivă, fără ca procurorul să sesizeze instanţa. Acesta a fost reţinut pe o perioadă de 24 de ore şi introdus în arestul I.P.J. Bihor.

Reţinut după ce a furat un autoturism şi l-a condus fără permis
Marţi, poliţiştii Biroului Furturi de Auto din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale l-au reţinut în arestul I.P.J. Bihor pe un orădean de 40 de ani, suspectat că, în noaptea de 22 spre 23 iunie folosind chei potrivite, ar fi furat un autoturism care era parcat pe o stradă din Oradea şi l-ar fi condus pe drumurile publice, fără a poseda permis de conducere. Cel în cauză a fost depistat de poliţiştii din Săcueni, în cursul aceleiaşi nopţi, în jurul orei 01.40, în trafic, fiindu-i întocmit dosar penal.

Prejudiciu recuperat
Agenţii orădeni de siguranţă publică şi patrulare au depistat, marţi, un tânăr de 25 de ani, din comuna bihoreană Drăgăneşti, suspectat că în jurul orei 13.00 ar fi sustras mai multe piese vestimentare în valoare de 200 lei dintr-un magazin din Oradea. Bunurile sustrase au fost recuperate, iar cercetările au fost preluate de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale.