A ajuns în şanţ după ce a condus băut
Un bărbat din Sânmartin a ajuns cu autoturismul în şanţ, după ce a condus cu o concentraţie alcoolică de 0,88 mg / l alcool pur în aerul expirat şi nu a adaptat viteza la condiţiile de drum. Accidentul s-a produs joi, când autoturismul care circula cu viteză a derapat pe un drum acoperit cu criblură, şoferul a pierdut controlul asupra direcţiei, iar maşina a pătruns în şanţul din partea dreaptă a direcţiei de mers. În urma accidentului rutier, un pasager a suferit leziuni uşoare, pentru îngrijirea cărora a fost internat în spital.

Nu a acordat prioritate pietonilor
Joi, la intersecţia Bulevardulul Dacia cu Piaţa Creangă din Oradea, un şofer din Cadea nu a acordat prioritate de trecere pietonilor. Astfel, a accidentat uşor o femeie de 68 de ani, care traversa în mod regulamentar partea carosabilă, pe trecerea de pietoni, la culoarea verde a semaforului electric. Cercetările în cauză continuă.

Biciclist acroşat
Un biciclist de 66 de ani, din Oradea, nu a acordat, joi, prioritate de trecere la întâlnirea indicatorului cu semnificaţia ,,Cedează trecerea". A fost accidentat de un autoturism înmatriculat în judeţul Bihor, condus regulamentar. În urma accidentului rutier, biciclistul a suferit leziuni pentru îngrijirea cărora a fost internat în spital.