Acroşaj pe DN 79
Un cetăţean ceh, P.V., de 55 de ani, în timp ce conducea, luni, o autoutilitară DN 79, în direcţia Ciumeghiu - Salonta, nu a păstrat o distanţă suficientă în timpul mersului faţă de un autoturism marca Toyota înmatriculat în municipiul Bucureşti, condus de V.D.H., de 74 de ani, din Otopeni. Ambele autovehicule se aflau în depăşirea unei alte autoutilitare, care circula regulamentar în aceeaşi direcţie de mers. Astfel, autoturismul Toyota a fost acroşat de autoutilitara Man şi proiectat în faţa autoutilitarei înmatriculate în judeţul Bihor. În urma accidentului rutier, bucureştenii Z.R.C., de 27 de ani, şi P.V., de 63 de ani, ambii pasageri în autoturismul Toyota, au suferit leziuni pentru îngrijirea cărora au fost transportaţi la spital, ambii refuzând internarea.

Rostogolit în şanţ
Luni, A.I., de 38 de ani, din Satu Mare, în timp ce conducea un autoturism înmatriculat în judeţul Satu Mare pe DN 79 km, pe direcţia Salonta - Avram Iancu, în afara localităţii a pierdut controlul asupra direcţiei. Autoturismul a pătruns pe contrasens şi s-a rostogolit în afara părţii carosabile. În urma evenimentului rutier, H.M.F., de 27 de ani, din Satu Mare, pasageră în autoturism, a suferit leziuni pentru îngrijirea cărora a fost transportată la spital. Cercetările în cauză sunt continuate de poliţiştii din Salonta.

Coliziune între un autoturism şi o autoutilitară
Orădeanul P.C., de 39 de ani, în timp ce conducea, luni, pe DN 79, un autoturism înmatriculat în judeţul Bihor, într-o parcare, nu a acordat prioritate de trecere în momentul în care a pătruns pe şosea. A intrat în coliziune cu o autoutilitară înmatriculată în municipiul Bucureşti, condusă regulamentar pe direcţia Oradea - Salonta de P.I.D., de 24 de ani. În urma impactului, conducătorul autoutilitarei a suferit leziuni pentru îngrijirea cărora a fost transportat la spital, refuzând internarea.