Polițiștii Poliției orașului Aleșd din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor au fost sesizați la 29 iunie a.c., la ora 23.45, de aparținătorii unei minore - Csonka Camelia Casandra, de 13 ani, din Aleșd, județul Bihor, că aceasta a plecat voluntar de la adresa la care locuia în cursul zilei de 29 iunie a.c., în jurul orei 16.00 şi nu a mai revenit (în cursul zilei de 9 iulie a.c. a fost obținut acordul familiei pentru mediatizarea cazului).

Minora a mai fost plecată în repetate rânduri de la domiciliu, fiind găsită de fiecare dată. Semnalmente: aproximativ 1,60 m înălțime, aproximativ 50 de kg., constituție robustă, faţă ovală, ochi căprui, ten închis, păr șaten. Lamomentul dispariției purta o geacă albastră, tricou alb, blugi albaștri, teniși maro.

Singura fotografie a minorei, furnizată de familie, este una făcută acum aproximativ 10 ani. Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea minorei sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă - 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.