Un bărbat în vârstă de 54 de ani și-a pierdut viața, duminică, după ce a căzut de pe o scară în timp ce încerca să schimbe un bec de la un stâlp de iluminat public în localitatea Dumbrăvița de Codru.

Potrivit comisarului șef Alina Fărcuța, purtătorul de cuvânt al IPJ Bihor, duminică, 22 ianuarie a.c., la ora 15.16, Inspectoratul de Poliție Județean Bihor a fost sesizat prin 112 că, pe raza localității Dumbrăvița de Codru, comuna Șoimi, s-a produs un nefericit eveniment, în urma căruia o persoană a decedat.

„Polițiștii Secției nr.2 de Poliție Rurală Beiuș s-au deplasat cu operativitate la fața locului și au identificat persoana decedată ca fiind un bărbat de 54 de ani, din localitatea Urviș de Beiuș, comuna Șoimi. Din primele investigații efectuate, s-a constatat că bărbatul de 54 de ani ar fi căzut de pe o scară, de la aproximativ 5 metri înălțime, în timp ce ar fi încercat să schimbe un bec de la un stâlp de iluminat public din localitatea Dumbrăvița de Codru”, a precizat comisarul șef Alina Fărcuța.

Din nefericire, în urma evenimentului, bărbatul de 54 de ani a suferit leziuni care i-au provocat decesul, la fața locului. Cauza exactă a decesului urmează să fie stabilită în urma efectuării necropsiei. Polițiștii Secției nr.2 de Poliție Rurală Beiuș continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Beiuș, pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor producerii tragicului eveniment.