Un bărbat a ajuns în spatele gratiilor, fiind arestat de magistraţi după ce, în 15 decembrie, ar fi agresat o femeie din Arpăşel, peste care a intrat în locuinţă şi a abuzat-o.

Polițiștii Secției nr. 9 de Poliție Rurală Cefa au dispus, marţi, reținerea, pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor față de un bărbat de 51 de ani, din localitatea Arpășel, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de viol, violare de domiciliu, distrugere și amenințare.

„În urma cercetărilor efectuate, polițiștii Secției nr. 9 de Poliție Rurală Cefa îl bănuiesc pe acesta că, la data de 15 decembrie a.c., în jurul orei 20.00, ar fi pătruns prin efracție într-un imobil din localitatea de domiciliu, ar fi a agresat-o pe proprietara locuinței, o femeie de 61 de ani și ar fi întreținut cu aceasta un raport sexual normal, fără consimțământ, fapta fiind sesizată la poliție în cursul zilei de 16 decembrie a.c. În urma agresiunii, femeia a suferit leziuni care au necesitat pentru vindecare între 3 și 4 zile de îngrijiri medicale”, a declarat comisarul şef Alina Fărcuţa, purtătorul de cuvânt al IPJ Bihor.

Miercuri, 20 decembrie a.c., polițiștii Secției nr. 9 de Poliție Rurală Cefa l-au prezentat pe bărbatul de 51 de ani la Parchetul de pe lângă Judecătoria Salonta, iar procurorul s-a adresat Judecătoriei Salonta, cu propunere de arestare preventivă. Judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Salonta a admis propunerea procurorului și a emis pe numele suspectului un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Polițiștii Secției nr. 9 de Poliție Rurală Cefa din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Salonta, pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celui în cauză.