Peste 230 de participanți la trafic care nu au respectat legislația rutieră au fost sancționați de polițiștii bihoreni în ultimele 24 de ore.

Poliţiştii rutieri şi de ordine publică din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor au continuat acţiunile pe şoselele bihorene. Ca urmare a abaterilor constatate în trafic în ultimele 24 de ore, au fost aplicate 237 de sancţiuni contravenţionale, cu amenzi în valoare de 75.881 de lei. Totodată, ca măsură complementară, pentru comiterea unor fapte care atrag suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, poliţiştii au reţinut 15 permise de conducere. De asemenea, au fost reţinute trei certificate de înmatriculare și au fost constatate cinci tamponări. 

134 de sancțiuni au fost aplicate pentru depăşirea limitelor legale de viteză, 26 de sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea prevederilor legale privind portul centurii de siguranță, au fost sancționați 26 de bicicliști și doi pietoni, cinci sancțiuni au fost aplicate pentru folosirea telefonului mobil la volan fără sistemul de tip mâini libere, alte cinci sancțiuni au fost aplicate pentru conducere sub influența alcoolului, au fost sancționate cinci depășiri neregulamentare, trei conducători auto au fost sancționați pentru lipsa I.T.P., au fost sancționate trei opriri neregulamentare, iar 28 de sancțiuni au fost aplicate pentru alte abateri de la regimul circulației rutiere.