Un tânăr în vârstă de 18 ani, din comuna Dobrești, și-a pierdut viața, luni, după ce a căzut din cabina unui tractor și a ajuns sub roțile vehiculului, care l-a strivit.

Polițiștii Secției nr.2 de Poliție Rurală Beiuș au fost sesizați în urma unui apel primit, luni, de Inspectoratul de Poliție Județean Bihor prin 112 de la bărbat de 51 de ani, din comuna Dobrești, că, în timp ce conducea un tractor, într-o pădure din proximitatea localității de domiciliu, a accidentat o persoană.

Polițiștii Secției nr. 2 de Poliție Rurală Beiuș s-au deplasat cu operativitate la fața locului, iar în urma primelor investigații efectuate, au constatat că, în timp ce bărbatul de 51 de ani conducea un tractor, în pădurea localității Răcaș, din comuna Dobrești, un tânăr de 18 ani, din aceeași comună, care se afla în cabina tractorului, pe partea stângă, s-a dezechilibrat, la un moment dat și a căzut sub roțile vehiculului. Din nefericire, în urma accidentului, tânărul a suferit leziuni care i-au provocat decesul, la fața locului. Cauza exactă a decesului urmează să fie stabilită în urma efectuării necropsiei.

Polițiștii Secției nr.2 de Poliție Rurală Beiuș continuă cercetările sub supravegherea unui procuror dim cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Beiuș, pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor producerii tragicului eveniment.