Un tânăr în vârstă de 27 de ani şi-a pierdut viaţa, luni, după ce a fost prins sub un tractor. Salvatorii care au ajuns la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru el.

Potrivit sergentului major Alina Butaci, subofițer informare și relații publice în cadrul ISU Bihor, luni, 17 octombrie a.c., în jurul orei 10.10, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Crişana” al judeţului Bihor a fost alertat să intervină pentru extragerea unei persoane prinsă sub un tractor, în localitatea Avram Iancu.

„La locul producerii evenimentului au fost mobilizate în cel mai scurt timp, un echipaj de pompieri militari din cadrul Detașamentului Salonta, cu o autospecială de intervenție cu modul de descarcerare și un echipaj medical al Serviciului de Ambulanță Județean”, a precizat Alina Butaci. Pompierii militari au acționat pentru extragerea victimei, care a fost predată ulterior echipajelor medicale. Din nefericire, bărbatul, în vârstă de 27 de ani, prezenta leziuni incompatibile cu viața, medicul declarând decesul acestuia.