Un bărbat a ajuns în spatele gratiilor după ce procurorii DIICOT Oradea l-au prins în flagrant în timp ce încerca să vândă 470 grame de canabis contra sumei de 13.000 de lei.

Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism - Serviciul Teritorial Oradea au dispus, miercuri, reținerea pentru o perioadă de 24 de ore a unui inculpat, cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de trafic intern de droguri de risc. Măsura a fost dispusă după ce, inculpatul a fost prins în flagrant, în timp ce comercializa, cantitatea de 470 grame canabis, pentru suma de 13.000 lei.
„S-a reținut faptul că inculpatul a comercializat, în mod repetat, droguri de risc, către consumatori de pe raza județului Bihor. În cursul acestei zile, a fost sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Bihor, cu propunerea de arestare preventivă a inculpatului, pentru o perioadă de 30 de zile”, se arată într-un comunicat transmis, joi, de DIICOT. Anchetatorii au mai precizat că activitățile judiciare au fost realizate împreună cu polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Oradea.