Rănit grav

Duminică, la ora 23.45, pe drumul judeţean 764/F, în afara localităţii bihorene Lazuri de Beiuş, un bărbat de 62 de ani, din localitatea Hinchiriş, în timp ce conducea un ATV fără a poseda permis de conducere, pe fondul neîndemânării şi neadaptării vitezei de deplasare la condiţiile de drum, a pierdut controlul asupra direcţiei. Vehiculul a pătruns pe contrasens, a revenit pe sensul său de circulaţie şi s-a răsturnat, iar conducătorul său a căzut pe carosabil. În urma evenimentului rutier, bărbatul de 62 de ani a suferit multiple leziuni, pentru îngrijirea cărora a fost internat în spital.

Coliziune frontală

Sâmbătă, pe drumul judeţean 764, în localitatea bihoreană Zece Hotare, un bărbat de 48 de ani, din Vadu Crişului, în timp ce conducea un autoturism, nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile de drum. Astfel, într-o curbă, în condiţiile unui carosabil acoperit cu criblură, a pierdut controlul asupra direcţiei, iar autoturismul a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune frontală cu o autoutilitară, condusă regulamentar de un bărbat de 38 de ani, din Zece Hotare. În urma accidentului rutier, bărbatul de 48 de ani care conducea autoturismul a suferit multiple leziuni, pentru îngrijirea cărora a fost internat în spital.

Accident în Răbăgani

Vineri, pe DN 76, în afara localităţii Răbăgani, un bărbat de 50 de ani, din localitatea bihoreană Vărăşeni, în timp ce conducea un autoturism, nu s-a asigurat la pornirea de pe loc şi, intenţionând să efectueze întoarcerea, a pătruns pe contrasens. Astfel, a intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus regulamentar din sens opus de o tânără de 21 de ani, din Vărăşeni. În urma accidentului rutier, atât conducătoarea celui de-al doilea autoturism, cât şi pasagerele sale, două tinere localnice de 19, respectiv 16 ani, au suferit leziuni pentru îngrijirea cărora au fost transportate la spital.