Berbec (21 mar. - 20 apr.)

Este o zi agitată astăzi. Ești într-o permanentă cursă contra cronometru, ai multe de făcut și simți că nu mai faci față. Sunt multe drumuri de făcut astăzi și de-abia pe seară reușești să te așezi.

Taur (21 apr. - 21 mai)

Ești într-o dispoziție foarte romantică astăzi. Partenerul te copleșește cu afecțiunea și atenția lui, iar asta te face să te simți iubit și apreciat. Dacă ai avut tot felul de ezitări în ultima vreme, acum ești convins că ești cu adevărat norocos să-l ai alături.

Gemeni (22 mai - 21 iun.)

Primești vizita unor persoane foarte apropiate sufletește, dar care locuiesc la distanță. Aveți multe amintiri comune, iar ziua de astăzi va fi marcată de nostalgie. Asta te va umple de energe pozitivă.

Rac (22 iun. - 22 iul.)

Astrele sunt de partea ta astăzi. Ai parte de multă armonie și iubire în viața sentimentală. Nici financiar nu stai rău. Vei primi astăzi o veste care te va face foarte fericit.

Leu (23 iul. - 22 aug.)

Nativii singuri au o șansă mare să întâlnească astăzi o persoană care pur și simplu îi fascinează. Are ceva cu adevărat remarcabil. Poate vocea sau culoarea ochilor, dar pur și simplu simți că nu te poți controla să o privești.

Fecioară (23 aug. - 21 sep.)

S-a strâns multă oboseală și simți că ai ajuns la capătul puterilor. Ai nevoie de odihnă și chiar dacă nu vrei, va trebui să reduci volumul mare de muncă. Familia se simte neglijată și pe bună dreptate. Trebuie să iei măsuri, dacă vrei ca toată lumea să fie fericită. 

Balanţă (22 sep. - 22 oct.)

Ești răsfățatul astrelor astăzi în ceea ce privește zona financiară. Primești o sumă neaşteptată de bani și nu știi pe ce să-i cheltuiești. Puțină precauție n-ar strica. Nu este chiar cel mai bun moment să te arunci la cheltuieli inutile. Mai bine pui deoparte pentru vacanță.

Scorpion (23 oct. - 21 noi.)

Astăzi cazi la mijloc într-un conflict care nu este al tău. Faci pe negociatorul, mai mult decât e nevoie. Sunt două persoane la care ții foarte mult și ai nevoie de mult tact și de diplomație pentru a intermedia situația. Te pricepi foarte bine la asta, iar oamenii din jurul tău chiar îți respectă părerile.

Săgetător (22 noi. - 20 dec.)

Ai amânat prea mult o discuție sinceră și deschisă cu partenerul tău. Iar astăzi chiar a sosit mometul să vă spuneți nemulțumirile. Dacă te supără ceva, este mai bine ca celălalt să știe. Să stai mereu îmbufnat nu ajută pe nimeni.

Capricorn (21 dec. - 19 ian.)

Este o zi a contradicțiilor. Pe de o parte ai vrea să te liniștești, pentru că te simți tot mai obosit, pe de altă parte ai vrea să faci cât mai multe. Să fii în multe locuri, să te vezi cu mai mulți oameni. Pune-ți ordine în priorități.

Vărsător (20 ian. - 18 febr.)

Cineva mai tânăr din familie îți solicită ajutorul și deși este tentant să refuzi inițial, te hotărăști să te implici. Este cea mai bună alegere, iar mai târziu o să ai o mulțime de lucruri de câștigat din decizia aceasta.

Peşti (19 feb. - 20 mar.)

Te simți dezamăgit. O persoană dragă ți-a trădat sentimentele sau poate nu ți-ai setat nici tu corect așteptările. Este o lecție importantă pe care o primești. Nu trebuie să-ți pierzi optimismul.