Berbec (21 mar. - 20 apr.)

În relaţia sentimentală sunt accente mai ascuţite, poate şi nişte puseuri de gelozie şi trebuie avut grijă să nu se deterioreze armonia. O s-aveţi inspiraţie şi apare şi nevoia de a pune în practică nişte lucruri la care visaţi de multă vreme şi o să vă faceţi cunoscute nişte talente ţinute în secret.

Taur (21 apr. - 21 mai)

Se poate să primiţi o invitaţie să plecaţi în străinătate sau prin ţară vă cheamă cineva şi vă duceţi - sunteţi zodia călătoriilor lungi. Se rezova tot felul de mărunţişuri care v-au ţinut pe loc şi o să vă luaţi avânt, să atingeţi cote mai înalte în carieră, să căpătaţi notorietate.

Gemeni (22 mai - 21 iun.)

E bine să faceţi un bilanţ financiar să vă asiguraţi că nu aveţi nicio datorie, că vă puteţi permite o escapadă turistică în week-end. O să luaţi nişte bani pe care trebuia să-i primiţi mai demult şi-o s-aveţi de cheltuială, să vă cumpăraţi şi câte ceva pentru sufletul vostru.

Rac (22 iun. - 22 iul.)

O să vă bucuraţi de un plus de atenţie din partea unor oameni care vă apreciază şi poate fi şi cineva care să viseze la o relaţie de cuplu cu voi. Se poate să vă-ncumetați la un proiect care să vă ridice cota valorică, să vă sporiţi totodată şi veniturile şi să vă crească stima de sine.

Leu (23 iul. - 22 aug.)

Se pare c-o să primiţi o invitaţie la un eveniment monden şi o să se-ntâmple ceva inedit, să faceţi cunoştinţă cu cineva foarte important. O să perfectaţi o situaţie ca să vă puteţi angaja undeva, să vă cumpăraţi o casă, ori e posibil să fi găsit o maşină pe care să v-o luaţi ca s-o fi stricat cealaltă.

Fecioară (23 aug. - 21 sept.)

E cineva care v-aşteaptă departe de casă în alt oraş, altă ţara poate şi o să vă scoateţi banii să aveţi de tren, de avion, de benzină. Poate vă răzgândiţi în privinţa unei colaborări, care nu promite o sumă considerabilă şi o să folosiţi timpul liber ca să ieşiţi cu ai voştri, să consolidaţi relaţia.

Balanţă (22 sep. - 22 oct.)

Sănătatea trebuie ţinută sub observaţie şi o să vă puteţi salva la timp, să nu se acutizeze vreo boală. Aţi putea face un împrumut la bancă sau să faceţi altă inginerie financiară ca să vă asiguraţi banii pentru şcoală, vacanţă, o casă, o maşină.

Scorpion (23 oct. - 21 noi.)

O să apară cineva care să v-ajute să treceţi peste o decepţie, să vă acordaţi şansă de a fi şi voi fericiţi. Poate vă implicaţi într-un proiect care o să vă asigure un venit constant şi o să vă dozaţi în aşa fel energia încât să v-ajungă pentru perioada contractuală.

Săgetător (22 noi. - 20 dec.)

O să vă puteţi înţelege cu partenerul de cuplu fost, actual, în privinţa programului copiilor şi a cheltuielilor - cu cât să contribuie fiecare. O să faceţi un efort financiar să mai luaţi câte ceva pentru casa şi să vă rămână şi pentru o eventuală plecare de sărbători pe undeva.

Capricorn (21 dec. - 19 ian.)

Poate re-deschideti subiectul - casa - şi o să vedeţi dacă s-au strâns banii necesari să vă luaţi un apartament. Întrevedere cu cineva care vă oferă un job şi un salariu bun, dacă nu sunteţi prinşi cu alte treburi, sau nu vă simţiţi în formă, că sunteţi epuizaţi.

Vărsător (20 ian. - 18 feb.)

O problemă de sănătate e pe cale să dispară, dar cu un tratament pe care e bine să nu-l întrerupeţi. E bine să-i pistonaţi pe cei care au să vă înapoieze bani, să nu se mai fofileze, să-i luaţi odată, ca să ştiţi pe ce sume puteţi conta, acum la sfârşit de an.

Peşti (19 feb. - 20 mar.)

Aţi putea face rost de nişte bani dintr-o colaborare şi să cumpăraţi ceva pe care vi l-aţi dorit de multă vreme. Poate o să-nţelegeţi unde s-a greşit într-o relaţie de cuplu şi dacă iubirea nu s-a stins de nicio parte o să puteţi îndrepta greşeala, ca să fiţi din nou împreună.