Berbec (21 mart. – 20 apr.)

Se poate să începeţi o viaţă nouă, poate vă căsătoriţi, o să deveniţi părinţi sau o să munciţi, dacă pân-acum n-aţi făcut-o. Se pare că i-aţi dat de capăt unei probleme de sănătate şi o să fiţi buni zdraveni să munciţi cu mai mult spor, ca să vă bucuraţi de câştiguri.

Taur (21 apr. – 21 mai)

E posibil să fi neglijat un aspect care ţine de starea fizică şi dacă nu faceţi nişte investigaţii medicale o să vă fie greu să menţineţi un tonus ridicat. Poate vă cheamă cineva într-o altă localitate să petreceţi acolo câteva zile, un concediu, sau e cineva care vrea să trăiţi permanent acolo, să formaţi un cuplu.

Gemeni (22 mai – 21 iun.)

Se poate să primiţi mulţumiri pentru felul în care v-aţi achitat de nişte obligaţii profesionale şi o să vă măgulească gestul. Or să apară nişte bani de la care vă luaserăţi gândul şi o să aveţi o libertate de mişcare pentru că pân-acum au tot fost cheltuieli care v-au luat prin surprindere.

Rac (22 iun. – 22 iul.)

E posibil să vă contacteze un om de afaceri care vine cu o propunere demnă de luat în seamă şi se pare c-o să vă puneţi de acord. Poate-o să luaţi nişte decizii cu privire la un contract de angajare, poate fi şi o prelungire, numai să analizaţi bine de tot în perspectivă, să nu vă înhămaţi la ceva pe care nu-l puteţi duce.

Leu (23 iul. – 22 aug.)

O problemă de sănătate netratată la timp s-ar putea să vă dea dureri de cap şi e de făcut un control medical. Se va găsi o formulă de plată pentru ce-aţi muncit în plus, în ultima vreme şi-o să aveţi pentru cheltuielile mari, dar şi pentru micile răsfăţuri, care v-ar aduce o consolare după atâta muncă.

Fecioară (23 aug. – 21 sept.)

Se poate să vă invite cineva la cafea, la plimbare să vorbiţi deschis despre problemele de cuplu. Poate puneţi la cale un proiect care să vă asigure un venit constant, să vă faceţi auzite părerile, să atingeţi un alt nivel profesional, poate fi doar o colaborare, dacă nu afacere de anvergură.

 

Balanţă (22 sept. – 22 oct.)

Se reia în discuţie o chestiune de familie care se cere urgent rezolvată şi trebuie să luaţi o decizie. Se-adună bani în cont, dar o să şi cheltuiţi cu frenezie, în stilul vostru, c-o să daţi de lucruri frumoase, poate şi ieftine şi o să vă luaţi şi vouă şi alor voştri.

Scorpion (23 oct.– 21 noiem.)

V-aţi putea găsi ceva nou de lucru, o colaborare şi o să vă meargă mult mai bine sub aspect financiar. Apar şi bani, şi acte semnate după îndelungi aşteptări, poate câştigaţi un proces şi o să reintraţi în posesia unor bunuri, o să vi se schimbe viaţa - în bine.

 Săgetător (22 noiem. – 20 dec.)

E cineva care-şi doreşte să fiţi un cuplu şi o să facă tot ce-i stă în putinţă să vă convingă să intraţi în această combinaţie partenerială. O să luaţi nişte aprobări ca să vă luaţi o casă, ori o maşină cu împrumut de la bancă, sau fără, dac-aţi strâns bani, va mai ajută şi ai voştri.

Capricorn (21 dec. – 19 ian.)

Poate va trebui să daţi un examen, o fi un interviu, o să fie o provocare din care-o să ieşiţi învingători. Poate vă oferă suport nişte prieteni care v-ajuta cu sfaturi, e posibil şi la modul concret, cu bani şi o să vă fie mai uşor cu toate treburile pe care le-aveţi pe cap.

Vărsător (20 ian. – 18 febr.)

O să aveţi mai mult succes în formula de grup şi poate e şansa voastră de relansare, prin acest efort colectiv. Întrevedere cu cineva care vrea să faceţi afaceri şi o să staţi la o rundă de negocieri până să ziceţi DA, că n-o să lucraţi în orice condiţii.

Peşti (19 febr. – 20 mart.)

Se vor rezolva multe dintre lucrurile care v-au ţinut captivi în situaţii imposibile şi o să vă descurcaţi frumos, cu lejeritate. E un moment bun să vă faceţi cunoscute nişte calităţi şi să va-nscrieti într-o cursă pentru ocuparea unui post, a unei funcţii şi să nu vă lăsaţi până n-o să ajungeţi la vârf.