Berbec (21 mart. – 20 apr.)

Se poate să-i faceţi o surpriză fiinţei iubite şi să rezervaţi o masă la un restaurant, sau o cameră la un hotel într-o staţiune de agremen. O să ieşiţi din casă, prietenii v-aşteaptă în parc, sau poate la munte, dacă nu cumva se aventurează şi la mare, dacă e vreme frumoasă.

Taur (21 apr. – 21 mai)

Prezenţa cuiva o să vă răscolească nişte amintiri şi poate luaţi o decizie referitoare la viaţa de cuplu. Se poate să vă implicaţi într-un eveniment festiv şi să vă bucuraţi de reuşită protagoniştilor, poate sunt apropiaţi, un forţe, o soră şi o să fie şi distracţie.

Gemeni (22 mai – 21 iun.)

E cineva cu care trebuie să vă vedeţi mai demult şi o să fixaţi un loc de-ntâlnire, c-o să vreţi să reluaţi o poveste de dragoste. Se pare c-o să practicaţi una dintre activităţile preferate, îi cooptaţi şi pe cei din familie, pe prieteni şi o să vă detensionaţi că v-o fi ajuns oboseala.

Rac (22 iun. – 22 iul.)

Se poate să fiţi invitaţi la masă, la părinţi, la socri, fdamilia se reuneşte ca să menbtineti spiritul de familie - viu. O să vă străduiţi să nu cheltuiţi mai mult decât v-aţi propus, dar pare să fie o ocazie specială şi va costa masa la restaurant, sau închiriaţi o sală de evenimente, aşa ceva.

Leu (23 iul. – 22 aug.)

Sunt lucruri pe care le-aţi ţinut sub tăcere şi vreţi să-i spuneţi partenerului toit ce-aveţi pe suflet, să vă eliberaţi. E un declic sufletesc poate pentru că revine cineva după care aţi suspinat şi puneţi capăt suferinţei, şi vă aşezaţi la casa voastră, după ce v-aţi învăţat lecţia.

Fecioară (23 aug. – 21 sept.)

Un răspuns pe care-l aşteptaţi de mult şi care promite să fie pe măsura dorinţei voastre - şi relaţia de cuplu se rescrie frumos. Poate ajungeţi, totuşi, într-o staţiune turistică să respiraţi alt aer, să revedeţi locuri dragi şi mai uitaţi de problemele de serviciu şi de alte stresuri.

 

Balanţă (22 sept. – 22 oct.)

Vă sună cineva din străinătate şi vă invită de sărbători acolo, şi-o să trageţi un chef pe cinste. Vă invită cineva într-o plimbare, în vizită pe la prieteni, rude, şi o să vă placă revederea, o să fie revigorant că mai vreţi şi altceva decât muncă şi stres.

Scorpion (23 oct.– 21 noiem.)

E o aniversare de familie, sărbătoriţi voi ceva şi-i chemaţi pe prieteni şi cu rudele apropiate primprejur. Poate faceţi un consiliu de familie să stabiliţi ce faceţi cu banii strânşi, ca să vă distraţi de sărbători şi să v-ajungă şi pentru lucrurile care ţin de casă, aparatura, mobilier.

 Săgetător (22 noiem. – 20 dec.)

O s-aveţi curaj să redeschideţi o rană mai veche şi să-i cereţi unui fost partener să vă mai acordaţi o şansă de a fi împreună. O să cunoaşteţi multă lume şi o să se decupeze şi cineva interesat de voi, să formaţi un cuplu şi n-o să ziceţi nici voi nu pentru că v-aţi cam săturat de hoinărit.

Capricorn (21 dec. – 19 ian.)

Poate le daţi o mână de ajutor alor voştri care au ceva mai greu de făcut şi doar voi îi puteţi scoate din impas şi n-o să ezitaţi. Poate-aveti de gând să vizitaţi nişte locuinţe printr-o agenţie imobiliară ca să vă mutaţi sau vă cumpăraţi un teren şi-ncepeți să construiţi o casă.

Vărsător (20 ian. – 18 febr.)

Sunteţi dispuşi să intraţi într-o relație, chiar dacă presupusul partener nu e compatibil în totalitate pentru că are scânteia pe care-o căutaţi la celălalt. Se poate să intervină ceva şi să nu mai plecaţi într-o excursie, sau să vă schimbaţi direcţia, s-ajungeţi pe la nişte prieteni care vă invitaseră de multă vreme.

Peşti (19 febr. – 20 mart.)

E ceva pe suflet de care vreţi să scăpaţi şi dacă n-o să staţi de vorbă cu persoana care v-a provocat eroziunea, o să rămâneţi cu greutatea pe inimă. E posibil să plecaţi într-un city break şi care să fie cadoul fiinţei iubite pentru voi, c-aţi meritat şi trebuie punctat prin ceva deosebit şi care să fie pe sufletul vostru.