Berbec
 Nativii din această zodie vor avea șansa de a clarifica situații mai vechi legate de cei dragi și chiar de casă, vor spune verde în față ce își doresc în viață fără să se mai gândească dacă familia, în special părinții, vor fi de acord.

Taur
Pentru cei născuți în zodia Taur va fi o perioadă în care nativii se vor concentra pe propriile lor principii de viață, pe ceea ce sunt și vor să fie, iar în acest context vor avea multe de întrebat, de aprofundat, de învățat.

Gemeni
 Pentru acești nativi va începe o perioadă în care se vor concentra mai mult pe economisirea finanțelor, pe chibzuirea cheltuielilor, decât pe obținerea unui venit în plus, însă șansele vor exista și în acest sens

Rac
Celor născuți în zodia Rac li se cere mai multă asumare a propriilor decizii, a propriei voințe, a propriei vieți. Poate a venit momentul să se pună ei pe primul loc în fața tuturor.

Leu
Leii vor începe un amplu proces de introspecție, dar și de interiorizare pentru a vedea ce este mai bine pentru viitorul lor. Vor trece printr-o serie de frământări, regrete, multe dintre acestea cu rădăcini în trecutul îndepărtat.

Fecioară
Cei născuți în zodia Fecioară vor avea ocazia de a rezolva niște situații conflictuale pe care le-au avut cu cei din anturaj. Pe de altă parte, contextul astrologic actual vorbește de asumarea unei relații, chiar relație de iubire, din trecut. Nu este exclus ca unii nativi să-și recunoască acum sentimentele pe care le au vizavi de o persoană din grupul de prieteni.

Balanță
Balanțele vor fi motivate să se afirme, să iasă în față și să spună ceea ce-și doresc în carieră sau de la funcția pe care o dețin. Va fi foarte important ce nuanță vor da imaginii profesionale în aceatsă perioadă.

Scorpion
Scorpionii vor lucra intens în zona principiilor, ce cred, ce-și doresc, ce vor să facă și chiar dacă vor fi înflăcărați și entuziaști la început, nu este exclus ca pe parcurs să se demotiveze.

Săgetător
 Vedem că nativii acestei zodii îșI dau interesul pentru a pune pe picioare o afacere de familie sau să se lupte pentru a intra în posesia unei moșteniri. Este momentul să renunțe la acele vicii și dependențe care le iroseau banii.

Capricorn
Capricornii pot reuși în această perioadă să pună la cale planuri de viitor legate de familie, de o căsătorie, de un trai în comun, chiar și de conceperea unui copil.

Vărsător
Vărsătorii trebuie să fie mai responsabili la locul de muncă, să facă tot posibilul să fie mai eficienți pentru a nu lăsa stresul și oboseala să le mai afecteze sănătatea, capitol care va fi încercat acum și nu este exclus să iasă la suprafață afecțiuni mai vechi de care, probabil, nici nu erau conștienți.

Pești
Peștii își pot descoperi acum un talent pe care să-l exploreze și care să le aducă succes în viitor. Pe de altă parte, tranzitul va putea aduce ocazia clarificării unor aspecte ce țin de persoana iubită, dar și de copii.