Berbec
Puteţi să vă faceţi planuri de viitor şi să începeţi noi activităţi în domeniul social, care vă vor aduce satisfacţii. Nu vă pripiţi dacă aveţi de luat decizii importante!

Taur
De dimineaţă aveţi o imaginaţie debordantă, iar intuiţia vă ajută mult. Chiar dacă nu aveţi o situaţie financiară prea bună, sunteţi entuziast şi dornic să vă apucaţi de afaceri.

Gemeni
Imaginaţia vă ajută să rezolvaţi rapid problemele atât cele de serviciu, cât șI cele pesonale. Persoanele apropiate îşi pun mari speranţe în dvs. Mergeţi într-o vizită la prieteni şi planificaţi o scurta călătorie.

Rac
Obţineţi multe satisfacţii pe plan social şi profesional, graţie creativităţii şi intuiţiei.
Sunteţi nevoit să plecaţi de urgenţă într-o delegaţie, în care izbutiţi să rezolvaţi şi câteva probleme personale.

Leu
Aveţi noroc în tranzacţii comerciale. În viaţa particulară, intenţionaţi să faceţi schimbări cu care familia este de acord. Profitați de ziua liberă. 

Fecioară
Deși  e duminică, aveţi o zi încărcată, cu multe probleme de rezolvat, atât de serviciu, cât şi personale. Reuşiţi să vă descurcaţi, graţie intuiţiei şi ideilor originale.

Balanță
Survin evenimente neprevăzute, care vă modifică programul. Fie primiţi musafiri din altă localitate, fie plecaţi într-o călătorie la rude.

Scorpion
Nu vă faceţi un program strict, pentru că vor interveni numeroase schimbări. Vă întâlniţi cu un fost coleg de serviciu, cu care este posibil să vă petreceţi după-amiază.

Săgetător
Aveţi ocazia să vă folosiţi talentul artistic. Imaginaţia vă ajută mult şi colaboraţi foarte bine cu anturajul. Nu ezitaţi să începeţi o activitate nouă!

Capricorn
Doriţi să faceţi o schimbare radicală în viaţa dvs. şi vă gândiţi la o metodă originală. Pentru aceasta, trebuie să faceţi mai multe drumuri scurte, împreună cu partenerul de viaţă.

Vărsător
S-ar putea să vă dezamăgească lipsa de corectitudine a unui partener de afaceri.
Fiţi prudent şi nu faceţi promisiuni pe care nu le puteţi respecta.

Pești
Datorită intuiţiei şi talentului, aveţi realizări deosebite pe plan profesional şi social. Însă nu-i ignorați pe cei din familie. E duminică, așa că puteți sta mai mult împreună.