Berbec (21 mart. – 20 apr.)

Îți va plăcea să îi ajuți pe cei care îți cer sfatul, însă va trebui să ai grijă fiindcă mulți ar putea profita de bunătatea ta și te-ar putea răni. Mare atenție la persoanele cărora le dai voie să facă parte din anturajul tău. Nu toate îți vor face bine!

Taur (21 apr. – 21 mai)

Te vei simți de parcă ai deține răspunsul la toate întrebările și vei veni cu soluții inedite pentru orice fel de provocare. Chiar dacă uneori vei cere și sfatul celor din jur, până la urmă vei crede în logică și intuiția ta mai mult decât în orice altceva și vei face lucrurile așa cum crezi tu de cuviință. Vei vedea că ideile tale și soluțiile găsite vor funcționa mai bine decât te-ai fi așteptat.

Gemeni (22 mai – 21 iun.)

Ți s-a părut că până acum ai avut o mulțime de lucruri pe cap? Stai să vezi cum va fi d acum! Vei începe de acum cu o mulțime de responsabilități atât în plan profesional, cât și în plan familiar, iar tot anul te vei vedea pusă în situația de a jongla între grămada de activități și proiecte care se ivesc din toate direcțiile.

Rac (22 iun. – 22 iul.)

Dacă până nu demult toate treburile mărunte ți se păreau obositoare și ai fi făcut orice pentru a scăpa de ele, acum se va schimba ceva în modul tău de a privi lucrurile. Vei începe să iubești provocarea și vei vrea să înveți lucruri noi, indiferent de forma sub care ar veni ele.

Leu (23 iul. – 22 aug.)

Vei fi mai receptivă și mai comunicativă cu cei din jur,  și datorită acestor schimbări vei reuși să temperezi viitoarele probleme de familie. Când vei simți că tot ce se întâmplă în jur te copleșește, nu ezită să te  retragi din bătaia conflictului și să îți faci timp doar pentru tine și nevoile tale!

Fecioară (23 aug. – 21 sept.)

Rețeaua ta de cunoștințe și prieteni nu doar că se va mări de-a lungul întregului an, ci va deveni și mai apropiată. Oameni pentru care ai trecut neobservată la un moment dat te constată acum și ajung la concluzia că nu ești doar o persoană minunată, ci și una căreia trebuie să îi ceară sfaturile ori de câte ori au nevoie.

Balanţă (22 sept. – 22 oct.)

Îți vei face noi prieteni care se vor dovedi o adevărată binecuvântare pe toate planurile. Va fi un an bun și pe plan profesional, iar totul se datorează felului tău de a fi și a cunoștințelor pe care le-ai dobândit prin munca de până acum!

Scorpion (23 oct.– 21 noiem.)

  Vei avea noi provocări, care îți vor solicita aptitudinile șI calitățile. Indiferent de obstacol, vei fi pregătită pentru orice. Fie că va fi vorba de prieteni care îțI vor cere sfatul în probleme delicate, fie că familia va avea nevoie de înțelepciunea ta pentru a depășI o criză, cert este că vei fi în majoritatea timpului în alertă.

Săgetător (22 noiem. – 20 dec.)

Ești plină de vise, idei și proiecte potențiale din care trebuie să triezi și să alegi ce-i mai bun pentru tine. Mergi pe instinct și, oricât de ciudate ți s-ar părea, dă-le o șansă tuturor ideilor care îți trec prin cap! Una dintre ele se va contura într-un proiect frumos!

Capricorn (21 dec. – 19 ian.)

Obiectivele tale pentru această perioadĂ vor fi foarte clar stabilite și îți vor ghida toate acțiunile. Vei avea un ideal financiar pentru care vei face toate sacrificiile. Îți va fi greu să găsești un echilibru între viața profesională și cea personală. Noroc însă cu familia, care îți va susține inițiativa și îți va fi alături tot timpul, lucru valabil și pentru jumătatea ta.

Vărsător (20 ian. – 18 febr.)

Vei simți nevoia să petreci mult timp doar cu ține însăți, încercând să te cunoști mai bine și să te detașezi de agitația din jur. Această nevoie de a fi doar tu cu tine manifestă însă și o excepție, în cazul persoanei iubite. Dacă ești într-o relație, vei căuta sprijinul ei și te vei refugia în sentimentele de iubire care vă leagă. Pe plan sentimental va merge totul bine.

Peşti (19 febr. – 20 mart.)

Lucrurile vor începe să se miște în ritm alert. Dacă ești într-o relație, vești bune! Tu și iubitul veți fi tot timpul pe aceeași lungime de undă și, chiar dacă vor apărea mici neînțelegeri, comunicarea le va rezolva pe toate.