Berbec (21 mart. – 20 apr.)

E posibil să-ntâlniţi pe cineva care să se insinueze frumos în viaţa voastră şi până la sfârşitul anului să vă şi căsătoriţi. Vă puteţi interesa pe la bănci de un credit ca să vă luaţi o locuinţă, să vă schimbaţi maşina, sau poate n-aveţi suficenti bani de concediu, şi vreţi să rezolvaţi aceste aspecte.

Taur (21 apr. – 21 mai)

O problemă de sănătate e pe punctul de a se rezolva, dacă o să luaţi tratamentul pe care vi l-a dat doctorul, aşa, în mod conştiincios. Se poate s-aveţi o sumedenie de lucruri de rezolvat şi o să intraţi în priză, o să daţi zor să faceţi fatță tuturor obligaţiilor şi să iasă ceva ca lumea.

Gemeni (22 mai – 21 iun.)

Relaţia de cuplu a căpătat acel liant care vă poate duce şi la căsătorie şi să deveniţi părinţi. E posibil să vi se dea şi mai mult de lucru la serviciu şi să vă descurcaţi, poate şi cu ajutorul altora şi-o să existe posibilitatea să luaţi şi mai mulţi bani în perioada următoare.

Rac (22 iun. – 22 iul.)

Poate primiţi o invitaţie la un film, la un spectacol, sau la o plimbare, să cimentaţi o relaţie sentimentală. Se poate să vi se dea ok-ul pentru un job şi să vă mai redresaţi cu banii, să nu rămâneţi în urmă cu ratele şi să aveţi un alt ritm de viaţă.

Leu (23 iul. – 22 aug.)

O să vă mai ocupaţi şi de voi, să vă duceţi la o sală de sport, la masaj, cosmetică, la tuns, la shopiong, să aveţi o stare de spirit şi mai bună. Noutăţi în viaţa personală - se deblochează o situaţie şi o să vă puteţi cumpăra o casă, ori o maşină, şi o să începeţi o relaţie care să va-mplineasca pe toate planurile.

Fecioară (23 aug. – 21 sept.)

Se poate să primiţi nişte bani pe care-i aşteptaţi de multă vreme şi o să acoperiţi nişte goluri în buget. E posibil să găsiţi o destinaţie de vacanţă şi să vă coste mai puţin c-o fi la reducere, poate vor fi şi nişte împrejurări aparte şi o să puteţi sta mai mult pe o sumă redusă.

 

Balanţă (22 sept. – 22 oct.)

Întâlnire cu prietenii, poate fi o zi aniversară, sau e alt prilej să v-adunaţi la un suc, o cafea. Provocări la tot pasul şi voi sunteţi pe recepţie, gata pregătiţi de o relansare pe linie profesională, în cariera şi o să fie cu succes.

Scorpion (23 oct.– 21 noiem.)

Se poate să consultaţi un notar, un avocat înainte de a legaliza nişte acte şi-o să pregătiţi şi banii, că n-o să fie nimic ieftin. Apar oferte de lucru, dar sunteţi reticenţi, c-aveţi multe probleme pe cap şi nu vreţi să v-asumaţi riscuri, să intraţi în alte focuri.

 Săgetător (22 noiem. – 20 dec.)

E bine să va-ngrijiti şi mai atent de sănătate, c-aţi ignorat semnalele de alarmă şi acum e bine să luaţi totul în serios. O să interacţionaţi cu nişte oameni care vor să desfăşuraţi nişte activităţi, comune, posibil în folosul altora, aşa cum obişnuiţi să faceţi şi o să aveţi de câştigat şi unii şi alţii.

Capricorn (21 dec. – 19 ian.)

O să fiţi mai înţelegători în relaţia cu partenerul de cuplu şi o să vă achitaţi şi de responsabilităţi şi o să ieşiţi şi la plimbare împreună. Se poate să umblaţi la banii de la contul secret să-i faceţi o surpriză partenerului de cuplu şi să faceţi o rezervare pe undeva la sfârşitul săptămânii, să vă duceţi la relax.

Vărsător (20 ian. – 18 febr.)

Se poate să faceţi cunoştinţă cu cineva care să vi se pară compatibil şi vă lămuriţi pe parcurs ca şi este, într-adevăr. E posibil să vă treziţi cu o ofertă de lucru în străinătate, sau poate vă duceţi la studii, oricum, o să acceptaţi noul în viaţa voastră va fi un câştig.

Peşti (19 febr. – 20 mart.)

Poate-i mai cereţi un supliment financiar şefului, pentru c-aţi muncit în plus şi mai ales pentru că v-a promis. Poate faceţi un efort financiar să plecaţi pe undeva măcar la sfârşit de săptămână, dacă nu într-un concediu mai lung şi o să vă descurcaţi cu toate cheltuielile casei.