Berbec (21 mart. – 20 apr.)

Vă pregătiţi de o relansare şi o să căutaţi sponsori şi alte resurse care v-ar putea fi de ajutor. Aveţi energie, scopuri înalte, vă bucuraţi şi de susţinere din partea unor oameni care cred în voi şi o să înregistraţi un succes, pot fi şi mai multe în lanţ.

Taur (21 apr. – 21 mai)

Şi voi vă puteţi asocia cu nişte oameni care să vă acompanieze la ce lucraţi, c-aveţi nevoie de profesionişti ca voi. Sunt câteva lucruri care vă pot stârni curiozitatea şi să-ncepeti proiecte noi care să vă propulseze în carieră şi să câştigaţi mai mulţi bani, să aveţi altă cotă valorică.

Gemeni (22 mai – 21 iun.)

Se poate să primiţi o invitaţie să plecaţi pe undeva într-o minivacanţă, dar n-ar fi exclus să fie şi ceva treabă de serviciu. Voi sunteţi puşi pe fapte mari, că e anul vostru de excepţie şi chiar e momentul să fructificaţi tot ce aţi acumulat c-aveţi un tezaur interior.

Rac (22 iun. – 22 iul.)

E cineva care vă dă de-nţeles că între voi mai poate fi ceva pentru că vă iubeşte şi aşteaptă răspuns, restul depinde de voi. Se poate să luaţi în discuţie un proiect care are potenţial şi să ajungeţi la o înţelegere zilele astea, ideal ar fi până pe 1 decembrie să bateţi palma.

Leu (23 iul. – 22 aug.)

Vi se propune un post care v-ar da ocazia să vă puneţi în valoare toate valentele de lideri şi să onoraţi cu cinste funcţia respectivă. O să daţi curs unei invitaţii într-o excursie de o zi două, la sfârşit de săptămână, probabil, să luaţi pulsul unei relaţii care se afla la-nceput de drum, şi contează cum debutaţi.

Fecioară (23 aug. – 21 sept.)

Se întrevede succes la şcoală, la teste, la examene, la probe practice şi la un eventual transfer. E bine să vă interesaţi de traseul unor bani, poate fi şi un credit bancar despre care ar trebui să aflaţi mai multe detalii ca să vedeţi dacă va-ncadrati, ca să-l primiţi.

Balanţă (22 sept. – 22 oct.)

O să treceţi peste o supărare, o neînţelegere cu partenerul de cuplu şi vă puteţi reface frumos relaţia pentru că se vrea de ambele părţi. V-au rămas nişte aspecte de rezolvat, în sfera afacerilor, poate aveţi şi vreun dosar, vreo plângere pe la tribunal de soluţionat şi o să scăpaţi şi de stresul ăsta.

Scorpion (23 oct.– 21 noiem.)

Vă aflaţi în vizorul unor persoane care şi-ar dori o relaţie de cuplu şi dacă rezonaţi cumva, o să va-ncumetati, dacă nu, pas. Aveţi nişte preocupări legate de casă, şi o să faceţi, probabil, unele achiziţii ca să reamenajaţi interiorul, să mai şi reparaţi câte ceva să fie totul funcţional.

 Săgetător (22 noiem. – 20 dec.)

Cu partenerul de cuplu v-aţi putea înţelege infinit mai bine şi să vă şi căsătoriţi dacă sunteţi la unison. O să vă puneţi în valoare creativitatea, poate-aveti nişte planuri de sertar şi, cu ajutorul cuiva o să le puteţi etala, să obţineţi şi un profit de pe urma lor.

Capricorn (21 dec. – 19 ian.)

Poate ieşiţi la o cafea cu un pretendent care insista cu argumente să vă vedeţi mai ales că aveţi multe în comun. Se poate să luaţi bani, or fi poate şi din urmă, nişte restanțe care-or să vă prindă bine mai ales dacă aveti de luat un cadou şi aveaţi o listă cu lucruri obligatorii de achitat.

Vărsător (20 ian. – 18 febr.)

Se poate să-ntâlniţi pe cineva şi să fiţi în al nouălea cer de fericire şi să păstraţi la fel relaţia, la cald. V-aţi propus mai multe lucruri pe ziua de azi şi aveţi energia necesară ca să duceţi la bun sfârşit orice obiectiv, iar faptul că sunteţi foarte ambiţioşi e un motiv suplimentar.

Peşti (19 febr. – 20 mart.)

Poate revizuiţi un contract şi mai cereţi nişte bani, înlesniri şi o să vă rămână timp şi pentru familie. O să aveţi rezultate favorabile la tot ce înseamnă preocupări intelectuale, copiii au şi ei susţinerea voastră, îi îndrumaţi spre o şcoală, un club unde să le fie cultivat talentul.