Berbec (21 mart. – 20 apr.)

Se poate să luaţi o decizie referitoare la viaţa de cuplu şi să locuiţi împreună, să vă căsătoriţi, să aduceţi pe lume copii. Puteţi da drumul proiectelor noi şi să vă bucuraţi de succes, să câştigaţi şi bani c-aţi convins nişte oameni să vi se alăture, să primiţi finanţare.

Taur (21 apr. – 21 mai)

O să reactualizaţi acte fără de care nu mai puteţi accesa diverse zone şi o să fie ceva tevatura până să fiţi cu toate la zi. O să vă reinventaţi, veţi descoperi tot felul de lucruri noi pe care le puteţi face şi o să vă asiguraţi bani pentru cheltuielile masive pe care le-aveţi în perioada asta.

Gemeni (22 mai – 21 iun.)

Vă puteţi interesa de sănătatea voastră şi a celor din familie, ca să aveţi randament bun la slujbă şi să fiţi în formă, să vă şi distraţi. Se reface grupul de altădată şi o să ieşiţi pe la evenimente, în excursii şi o să fiţi conectaţi la energia acelor oameni şi-o s-aveţi mai multă inspiraţie.

Rac (22 iun. – 22 iul.)

Se poate să fiţi invitaţi de onoare la un eveniment care poate fi rampa de lansare în carieră, să ajungeţi în top. Vi se dă ceva nou de făcut şi va fi o sursă de bani şi de apreciere din partea celor care poate că nu ştiau cât de valoroşi sunteţi.

Leu (23 iul. – 22 aug.)

Poate aţi ales o destinaţie de minivacanţă şi o să-i anunţaţi şi pe prieteni să va-nsoțească, să fie cu antren. Se poate să luaţi nişte bani şi să vă achitaţi de toate datoriile, cu dările curente să fiţi, iarăşi, la zi şi să vă faceţi planuri pentru alte proiecte c-aveţi o sumedenie de idei.

Fecioară (23 aug. – 21 sept.)

Se poate să primiţi acei bani pe care-i aşteptaţi de multă vreme şi o să vedeţi dacă vă puteţi permite, printre altele şi o escapadă turistică în week-end. Veşti bune, poate primiţi şi vreo invitaţie la masă, un cadou, pare să fie ceva emoţionant şi o să vă influenţeze în bine starea.

 

Balanţă (22 sept. – 22 oct.)

E posibil să vă invite cineva în străinătate şi să vă-ntoarceţi buzunarele pe dos ca să găsiţi bani de drum, să vă puteţi duce. O să daţi refresh vieţii de cuplu, vă faceţi timp să ieşiţi pe la mondenităţi, la plimbare sau poate abia acum găsiţi pe cineva cu care să fiţi compatibili din toate punctele de vedere.

Scorpion (23 oct.– 21 noiem.)

O să duceţi la alt nivel relaţia de cuplu, ca să formaţi o echipă, să faceţi totul la patru mâini. Vi se face o ofertă de afaceri şi păreţi interesaţi c-aveţi nevoie de bani, să vă suplimentaţi veniturile, c-or să fie cheltuieli suplimentare de-aici încolo.

 Săgetător (22 noiem. – 20 dec.)

V-aţi putea consulta şi cu partenerul de cuplu în privinţa unui al doilea job ca să vă puteţi permite lucrurile interzise o bună bucată de vreme. Se va găsi sponsorizare pentru proiectele lansate la apă şi o să vă meargă bine din punct de vedere financiar, o să vă bucuraţi de succes.

Capricorn (21 dec. – 19 ian.)

Se poate să luaţi un surplus salarial şi să pregătiţi în secret o escapadă turistică la sfârşit de săptămână, în cuplu. O să primiţi toate acele aprobări fără de care nu vă puteţi mişca şi o să faceţi achiziţiile de pe lista de urgențe, avansaţi şi cu demersurile care ţin de o locuinţă.

Vărsător (20 ian. – 18 febr.)

Reviriment şi la voi în sfera sentimentală, apare sau reapare cineva care o să vă schimbe viaţa în bine şi-o să fiţi fericiţi. Vă descurcaţi frumos şi în sfera birocratică şi la şcoală, şi la tot ce înseamnă activităţi de grup şi-o să vă puteţi şi deplasa fără probleme.

Peşti (19 febr. – 20 mart.)

O să aflaţi cui îi pasă de voi şi dacă rezonaţi sufleteşte aţi putea forma un cuplu şi să vă completaţi frumos. Or să vă contacteze nişte oameni de afaceri şi poate cadeţi la-nvoiala să lucraţi în colaborare, şi dacă n-aveţi obiecţii poate şi semnaţi contractul până pe 30, luna aceasta.