Berbec (21 mart. – 20 apr.)

E posibil să daţi o petrecere de ziua voastră de naştere şi să primiţi cadouri frumoase, din cele pe care vi le doreaţi. Se poate să aibă loc o festivitate, e un moment deosebit în viaţa voastră şi o să-l trataţi cum se cuvine c-o să fiţi pătrunşi de importanţa lui.

Taur (21 apr. – 21 mai)

O să vă coopteze cineva într-un proiect care să v-aducă un câştig financiar şi să vă convină, să ziceţi DA. Un suflu de prospeţime la voi şi o să faceţi noi cuceriri, lumea o să vină spre voi fie că e vorba despre colaborări, fie că e de luat în calcul o relaţie de cuplu.

Gemeni (22 mai – 21 iun.)

Apare un fost partener de cuplu care nu vrea să renunţe la voi şi vine cu un speach cu care să vă dea gata. Noutăţi, oameni, invitaţii, oferte de a petrece timpul liber în compania cuiva care ştie să se distreze şi o să vă antreneze şi pe voi.

Rac (22 iun. – 22 iul.)

Vă duceţi la un concert, e ceva care să vă întreţină bunădispoziţie şi o să vă remonteze. Aveţi nevoie de o descărcare de adrenalină şi poate vă duceţi într-un parc de aventură, vă daţi cu parapanta, cu tiroliana, găsiţi voi ceva exiting.

Leu (23 iul. – 22 aug.)

O să faceţi cunoştinţă cu lume nouă şi vă faceţi şi prieteni, daţi şi de nişte posibili coechipieri de afaceri ca lumea. Sunt nişte prieteni care v-aşteaptă demult şi o să petreceţi o zi, poate chiar două împreună pentru că nu v-aţi mai văzut de o groază de timp şi zic să recuperaţi.

Fecioară (23 aug. – 21 sept.)

Vă invita nişte rude la un grătar şi o să vă duceţi chiar dacă locuiesc mai departe pentru că le-aţi dus dorul şi va-ntelegeti bine cu ei. E un party la care-o să vă-ntâlniţi cu mulţi prieteni şi vă faceţi program şi pentru mâine, şi-n week-end-ul viitor poate ca să reluaţi activităţile preferate, poate practicaţi un sport.

Balanţă (22 sept. – 22 oct.)

Se poate să vă facă ochi dulci un proaspăt sosit în grupul vostru şi să se lege într-adevăr o relaţie. Se pare c-aveţi nişte chestiuni de rezolvat cu cineva pe care-l vreţi în viaţa voastră şi o să vă simţiţi mai liniştiţi de-abia după ce-o s-aveţi o discuţie.

Scorpion (23 oct.– 21 noiem.)

Se poate să cheltuiţi mai mulţi bani decât aveţi de gând, dar aşa se nimereşte şi n-o să veţi să vă stricaţi cheful. Poate-apare omul vieţii voastre şi-o să-l recunoaşteţi dintr-o mie şi n-o să-i mai daţi drumul pentru că e anul vostru bun de căsătorie, sau măcar pentru o relaţie de cuplu.

 Săgetător (22 noiem. – 20 dec.)

O să puteţi încropi o afacere, aşa, din mers şi o să puneţi pe hârtie de luni în colo condiţiile, să semnaţi şi contractul. Şi în cazul vostru poate avea loc o întâlnire decisivă şi să vedeţi dacă mai puteţi continua o relaţie, sau niciunul din voi nu e dispus să schimbe nimic.

Capricorn (21 dec. – 19 ian.)

O să daţi o fugă până la nişte veri, nepoţi ca să mai schimbaţi o vorbă, puneţi la cale şi un eveniment care va avea loc toamna asta. Se poate s-aveţi o întrunire de familie şi să-i daţi de capăt unei chestiuni care ţine de o locuinţă de care-ar fi bine să vă-ngrijiti cu toţii, ca să nu cadă în sarcina unei singure persoane.

Vărsător (20 ian. – 18 febr.)

Banii se duc uşor, poate faceţi o aprovizionare en-gros, pregătiţi conservele de iarnă, şi vă puneţi la adăpost, să-i ştiţi pe ai voştri în siguranţă, din punct de vedere al camarei, cel puţin. O să faceţi cunoştinţă cu cineva seducător pe la vreo petrecere şi se poate să iasă o frumoasă poveste de dragoste, şi să faceţi casă bună împreună, s-aveţi copii.

Peşti (19 febr. – 20 mart.)

Sunt lucruri pe care-aţi vrut demult să le faceţi şi-abia acum o s-aveţi curajul să vizitaţi nişte locuri sau să ajungeţi într-un parc de agrement. Vă daţi întâlnire cu prietenii, poate-l sărbătoriţi pe unul dintre ai voştri şi o să fie o atmosferă festivă, o să va-ncarcati frumos, sufleteşte şi se poate să plecaţi şi-ntr-o excursie.