Berbec (21 mart. – 20 apr.)

Se pare c-aţi pus ochii pe nişte lucruri la un preţ rezonabil şi o să le luaţi ca să le faceţi o surpriză alor voştri. Sunteţi încrezători în forţele voastre, în şansa voastră de a face că proiectele să prindă viaţă, şi să aveţi un trai mai bun.

Taur (21 apr. – 21 mai)

O să plecaţi în plimbare pe undeva să mai topiţi sarmalele, cârnaţii, salata beuf, să daţi jos kilogramele în plus. Se poate să fiţi întrebaţi din nou dacă vreţi să intraţi într-o afacere, să semnaţi un contract de muncă, să vindeţi ceva care să v-aducă un profit cert.

Gemeni (22 mai – 21 iun.)

Se poate să vină cineva de la drum lung şi să rămână peste noapte la voi dacă nu plecaţi pe undeva. Poate are să vă dea cineva înapoi o datorie şi or să vă prindă bine banii ăia, c-o să vă duceţi într-o vizită, în plimbare, şi-aveaţi nevoie de bani.

Rac (22 iun. – 22 iul.)

O s-aveţi prilejul să plecaţi pe undeva ca să respiraţi alt aer, să fie o rupere de ritm, ca să fie un nou început. V-au rămas nişte lucruri de făcut să şi vorbiţi cu cineva să se dezamorseze un conflict şi să intraţi în normalitate, să meargă mai departe relaţia, frumos.

Leu (23 iul. – 22 aug.)

Se poate să primiţi un colet , un cadou de la cineva aflat departe şi să fie o surpriză totală - că nu v-aţi fi aşteptat. E cineva cu care n-aţi apucat să petreceţi anul nou şi vă scoate la cafea, la plimbare. Să puneţi la cale ceva pentru perioada care urmează, să fiţi conectaţi.

Fecioară (23 aug. – 21 sept.)

E un eveniment monden pe undeva şi o să fiţi şi voi pe-acolo, să vă faceţi noi prieteni. O să vă autoserviţi din fondul de cheltuieli al familiei să ieşiţi pe undeva, să continuaţi distracţia, c-aveţi o energie de consumat şi n-o să vreţi să staţi în casă.

 

Balanţă (22 sept. – 22 oct.)

Se poate să-ncepeti nişte negocieri, sau să le reluaţi, ca să daţi drumul activităţilor care v-ar aduce bani. O să vă duceţi şi la rude şi pe la prieteni, în funcție de timp şi de disponibilitate, să păstraţi relaţiile la cald încă de la-nceputul anului.

Scorpion (23 oct.– 21 noiem.)

Apare cineva pe la reuniunile cu prietenii şi o să descoperiţi c-aveţi lucruri în comun care vă unesc. E un moment în care puneţi familia pe primul plan şi o să vă faceţi planuri pentru sărbătorile familiei care vor avea loc în curând, nunţi, botezuri, aniversări, onomastici.

 Săgetător (22 noiem. – 20 dec.)

Poate vă duceţi la un party, la un târg culinar, sau cu piese vestimentare să vă mai luaţi câte ceva - şi de cadou pentru alţii. Se poate să mai faceţi nişte pregătiri că vin musafiri pe care vreţi să-i daţi gata cu delicatesele voastre şi ţineţi la cartea voastră de vizită.

Capricorn (21 dec. – 19 ian.)

E bine să luptaţi pentru armonia din familie şi să evitaţi orice discuţie despre bani, cheltuieli, rate şi să vă bucuraţi de ce-aveţi. Întrevederi cu mai vechi şi mai noi prieteni şi o să vă repoziţionaţi în cadrul grupului şi o să ieşiţi pe la evenimente, o s-aveţi activităţi comune.

Vărsător (20 ian. – 18 febr.)

E posibil să promiteţi unui angajator că o să lucraţi împreună, dar nu e exclus să mai apară şi alte oferte şi să fiţi în dubiu. Or să vă caute prietenii să plecaţi pe undeva dacă tot aveţi câteva zile libere şi să vă-ntoarceţi până duminică gata refăcuţi, după atâta dezmăţ culinar.

Peşti (19 febr. – 20 mart.)

Aţi putea obţine nişte avantaje, pot fi bani, înlesniri, ca să treceţi pe alt post, ori la şcoală în alt an de studiu poate. Poate-şi face apariţia şi acea persoană pe care-aţi aşteptat-o de sărbători, dar e bine să nu-ncepeti cu reproşuri ca să mai existe potenţial de relaţie, dacă tot sunteţi compatibili.