Berbec (21 mart. – 20 apr.)

Se observă rezultate favorabile la activităţile de tip intelectual, la şcoală, la examene, o să puteţi definitiva nişte situaţii. O să vă relansaţi pe scenă socială, găsiţi voi nişte variante care să vă aducă succes, vizibilitate şi neapărat bani - pe mai multe filiere.

Taur (21 apr. – 21 mai)

E posibil să plecaţi de azi pe undeva c-aveţi nişte bani puşi deoparte pentru situaţii de genul ăsta ca să vă deconectaţi. Se pare c-o să va-ngrijiti şi de voi, o să vă compuneţi o nouă înfăţişare, pentru că simţiţi nevoia şi poate a şi apărut cineva nou în peisaj şi vreţi să-l cuceriţi.

Gemeni (22 mai – 21 iun.)

Poate vă alăturaţi unui grup care luptă pentru o cauză şi vă nimeriţi într-o campanie care-o să-şi atingă scopul.E posibil să luaţi nişte bani din urmă şi să porniţi la drum, să vă duceţi la schi, sau la nişte prieteni care v-aşteaptă cine ştie de când să povestiţi de-ale voastre.

Rac (22 iun. – 22 iul.)

E momentul să ieşiţi la rampa cu ceva nou, sau să vă duceţi la un interviu pentru jobul la care visaţi de multă vreme. Poate aşteptaţi nişte musafiri care vin de departe şi rămân câteva zile la voi şi o să va-ntretineti frumos până duminică seara, ori luni dimineaţa, când or să plece.

Leu (23 iul. – 22 aug.)

Cu partenerul de cuplu aveţi nişte aspecte de lămurit şi o să faceţi tot posibilul să creaţi armonie în relaţie şi s-o păstraţi. O să cădeţi la-nvoială cu nişte angajatori care au ţinut prea mult la condiţiile lor, acum însă au mai cedat şi o să puteţi colabora, să câştigaţi şi voi şi ei.

Fecioară (23 aug. – 21 sept.)

O să vă puteţi îngriji şi de sănătate, să faceţi nişte analize, după care să vă luaţi tratamentul pe care o să vi-l prescrie medicul. Un câştig, vi se aprobă o sumă de bani, un credit, un proiect care să vă asigure banii de care aveţi nevoie şi o să vă puneţi casa la punct, printre altele.

Balanţă (22 sept. – 22 oct.)

O să vă scoată cineva la plimbare, la un party, sunt şi lucruri importante de luat în discuţie, chestiuni de afaceri. O să puteţi semna un contract şi să câştigaţi bani frumoşi c-aveţi resurse nelimitate şi ştiţi şi cum să procedaţi să vă menţineţi pe firmament.

Scorpion (23 oct.– 21 noiem.)

Poate vă ocupaţi de casă în mare parte din timpul de după serviciu, dar o să rezervaţi o oră, două ca să ieşiţi la aer, la plimbare. Se pare c-o să vă bucuraţi de o companie agreabilă, o să vă-ntâlniţi cu diverşi pe la petreceri, sau la evenimentele mondene şi o să vă vedeţi mai des de aici încolo.

 Săgetător (22 noiem. – 20 dec.)

E cineva care se-apropie din ce în ce mai mult de voi, şi o să vă lăsaţi vrăjiţi de felul de a fi al acestei persoane şi o să vă meargă bine. Se anunţă o perioadă mai destinsă la serviciu, o să deveniţi mai inspiraţi şi creativi, poate veniţi cu vreo idee de proiect şi să daţi o lovitură de imagine.

Capricorn (21 dec. – 19 ian.)

Se poate să faceţi nişte cheltuieli extrabugetare c-o să găsiţi lucruri de valoare, care vă trebuie şi pentru care chiar oţi fi strâns bani. Poate-o să faceţi în sfârşit, ce v-aţi propus şi să vă duceţi la schi, la săniuş, la prietenii din alt oraş şi să vă bucuraţi de un refresh balsamic.

Vărsător (20 ian. – 18 febr.)

O întâlnire cu rude şi prieteni v-ar remonta şi v-ar ajuta să vă descoperiţi noi valenţe pe care să le etalaţi pe scenă socială. Se observă la voi cheful de ducă, apoi un anturaj care v-ar putea însoţi într-o excursie şi în afara ţării, dacă vă ţine buzunarul.

Peşti (19 febr. – 20 mart.)

Se poate să vă caute cineva care simte c-aveţi nişte lucruri în comun şi aşteaptă o încurajare, să răspundeţi cu aceleaşi sentimente. O să negociaţi un contract şi puteţi lăsa semnarea lui pe luni, dacă nu sunteţi convinşi în toate privinţele c-or să vă mai vină ceva idei între timp.