Berbec (21 mart. – 20 apr.)

 Nu ai de ce să-ți pierzi curajul dacă mai apar în calea ta și piedici, pentru că ele au rolul de a te ambiționa și mai tare! E o dovadă clară că ești capabil de mai mult decât ai crede, că poți reuși chiar și în ciuda celor mai mari opreliști și afronturi, descoperind că deții calități de care nici măcar nu erai conștient.

Taur (21 apr. – 21 mai)

 Nimic interesant în program astăzi, ca atare poți profita de o zi mai lejeră pentru a lenevi în voie pe lângă casă. Ori ești foarte obosit și nu găsești în tine forță de a face nimic care să te solicite fizic, ori ești foarte plictisit și nu găsești nimic deosebit de făcut, deci ziua pare a fi complet pierdută pe lucruri banale, mărunte, neimportante pentru o fire creativă că ține.

Gemeni (22 mai – 21 iun.)

Foarte contradictorie atitudinea ta astăzi, pentru că acolo unde ar trebui să te comporți ca un om matur, serios, concentrat la problemele cotidiene, te porți ca un copil lipsit de griji, cu gândul în altă parte. Poate nu e rea această viziune mai superficială în fața greutăților, dar nu lași cea mai bună impresie în ochii celor care așteaptă mai mult de la tine.

Rac (22 iun. – 22 iul.)

De multe ori, cele mai frumoase opere de artă se nasc din suferință, din tristețe, în momentele în care inima artistului plânge. Același lucru poți face și tu astăzi, pentru că te apasă o povară pe suflet, plângi surd în sinea ta pentru o pierdere sau un eșec, dar dacă transpui această durere într-o formă de creație, vei fi uimit să vezi ce iese!

Leu (23 iul. – 22 aug.)

Atâtea planuri mărețe te motivează, dar te și epuizează la un moment dat, ca atare revino un pic cu picioarele pe pământ ca să te odihnești. Unii spun că parcă ai trăi prin stele, că visezi cu ochii deschiși, că nu se poate vorbi cu tine cât timp ești concentrat numai la țelurile tale cele mai înalte.

Fecioară (23 aug. – 21 sept.)

Ai ajuns într-un moment în care știi cât valorează timpul. Se vede că ai căpătat mai multă experiență și nu mai lași timpul să se scurgă inutil, ci profiți de fiecare moment pentru a-l valorifica la maximum. Treci în revistă lunile scurse într-un sens pornit cândva și descoperi că ai avut parte de multe momente cu totul deosebite ce le-au transformat în punct de reper în destinul tău.

Balanţă (22 sept. – 22 oct.)

Dai piept cu un hop în planurile tale care îngreunează evoluția lor pe mai departe. Dacă vezi că nu poți depăși azi impasul, ia o pauză și lasă un pic lucrurile să se așeze, fără să mai faci nimic. E posibil acum să fii obosit, deprimat sau lipsit de motivație și să nu găsești cele mai eficiente soluții, de aceea cel mai bine ar fi să abandonezi orice efort pentru câteva zile.

Scorpion (23 oct.– 21 noiem.)

Sperai să fie o zi liniștită, dar în loc de odihnă și activități de plăcere, ai parte de o situație neprevăzută care strică atmosfera.. Lasă cuvintele cu tentă negativă la o parte, gen nu pot, nu vreau, nu știu, nu merge… Ba da, toate au soluții dacă nu te învălui în această haină tristă și sumbră care nu-ți vine bine. Luptă împotriva acestei stări emoționale: trece!

 Săgetător (22 noiem. – 20 dec.)

Oboseala nu e un impediment atât de mare pentru tine, deși ești epuizat după o săptămână plină de muncă și evenimente. Tot mai găsești în tine resurse de energie pentru a te ocupa de un proiect mult prea interesant ca să-l lași pe altădată. Îți aduni forțele pentru că ești motivat la maxim de ceea ce ai putea obține, ca atare nu poți rata ocazia.

Capricorn (21 dec. – 19 ian.)

Atmosfera este veselă și tonică în jurul tău și te simți excelent printre cei dragi. Te cobori la nivelul copiilor, de parcă nu ai fi departe de vârsta lor, pentru că ai suficiente motive de distracție pe oriunde te-ai duce. Se încing petreceri ad-hoc peste tot, te întâlnești cu prieteni amuzanți cu care îți place să-ti petreci ziua.

Vărsător (20 ian. – 18 febr.)

Azi parcă ți s-au înecat toate corăbiile și aluneci pe o pantă a tristeții care nu ți se potrivește deloc. Unde e veselia ta caracteristică, optimismul tău debordant, energia ta pozitivă? Sigur că ai și tu problemele tale, dar nu merită atâta atenție cât le oferi.

Peşti (19 febr. – 20 mart.)

Mama e cel mai important om din viața ta în acest moment, și relația cu ea îți cere cea mai mare atenție. Ori ea are nevoie de prezența ta mai mult ca oricând, pentru că tu deții soluția la una din problemele care o macină, ori tu ceri mai mult alinarea ei, compania ei, ocrotirea ei, pe care nimeni altcineva nu ți le poate da în acest fel.